Mayıs ayında da zirve atv'nin!

GİRİŞ TARİHİ:  04.06.2015, 09:06

Her ay medyada çıkan haberleri değerlendiren Interpress'in Mayıs ayı araştırmasına, yine atv damga vurdu. Mayıs ayında da herkes, atv'nin üç dizisini ve ana haber bültenini konuştu

Medya takip ajansı Interpress'in ekrandaki yerli diziler arasında yaşanan rekabetin haber yansımalarını mercek altına aldığı araştırmaya göre, atv'nin yerli dizilerinin ve ana haberinin Mayıs ayına da damga vurduğu ortaya çıktı.

TOPLAM 798 HABER
Geçtiğimiz ay yazılı basında kanalların yayınladığı eski ve yeni 79 dizi hakkında toplam 3 bin 337 haber çıkarken, atv'nin yayınladığı dizilerden 'Karadayı', 'Kara Para Aşk' ve 'Kara Ekmek' ilk üç sırayı aldı. Her ay Interpress tarafından hazırlanan, 2 bini aşkın ulusal, bölgesel ve yerel gazete ile dergiyi kapsayan dizilerin haber karnesi çalışmasında, atv'de yayınlanan dizilerden 'Kertenkele' de ilk 10 sıra içinde sekizinci oldu. atv'de yayınlanan altı dizinin, Mayıs ayı boyuncu toplam 798 haber ile gündeme geldiği belirlendi. Hafta içi Cem Öğretir'in, hafta sonu ise Şebnem Sunar Küçük'ün sunduğu atv ana haberin bin 664 habere konu olduğu belirtildi.
CANLI YAYIN