Kertenkele oyuncularından “Babalar Günü” mesajı

GİRİŞ TARİHİ:  20.06.2015, 10:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Mart 2016 Perşembe, 10:25

Kertenkele dizisi oyuncuları, 21 Haziran Babalar Günü ile ilgili duygularını dile getirdi ve izleyicilere mesajlar verdi.

Tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayan oyuncular, anne-babalar hayattayken onları kıymetini bilmek gerektiğini, arayıp sorarak onlara olan sevgimizi sürekli göstermek gerektiğini vurguladılar.

İşte Kertenkele oyuncularından Babalar Günü mesajları:
Timur Acar (Kertenkele)
Tüm babaların Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum. Onlar gerçekten hayatımızdaki en önemli insanlardan biri. Ailenin direği, büyürken onlarla vakit geçirmek, onların tecrübelerinden bir şeyler öğrenmek hepimiz için önemli. Hayattayken onların kıymetini bilmek güzel bir şey.

Umut Oğuz (Şevket)
Annesi babası yaşayan herkese buradan gerçekten tüm kalbimle Allah uzun ömürler versin demek istiyorum. Göçüp gidenlere de Allah rahmet eylesin. Onların kıymetini bilin. Aklınıza gelen her anda da arayıp "Seni seviyorum" deyin. Bu zor bir şey değil.


Duygu Yıldız (Betül)
Şanslı bir çocukluk geçirdim. Hep yanımdalardı, desteklerlerdi. Hepimiz bu kadar şanslı olamayabiliyoruz. Şu an ailesi yanında olanlar, yaşayanlar ve nefes alanlar için uzun ömürler diliyorum. Yanında olmayanlar için de ruhları şad olsun diyorum.

Levent İnal (Sokrat)
Bana baba duygusunu yaşatan iki oğlumun gözlerinden öpüyorum. Ayrıca tüm Kertenkele ailesi olarak bütün babaların Babalar Günü'nü kutluyorum.

CANLI YAYIN