'Kalplerinizin sıcaklığını verdiğiniz için teşekkürler'

GİRİŞ TARİHİ:  25.06.2015, 12:15

Tuba Büyüküstün, final yapacak olan 'Kara Para Aşk' için duygusal bir mesaj yolladı: Kalplerinizin sıcaklığını verdiğiniz için teşekkürler. Onlara çok iyi bakacağım

Atv'nin sevilen dizisi 'Kara Para Aşk'ta sona gelindi. Tuba büyüküstün ile Engin Akyürek'in başrolünü paylaştığı dizinin final bölümünün senaryosu, oyuncuların eline geçince sette duygusal anlar yaşandı. Dizinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon; 54'üncü bölümde final yapacak olan dizinin son bölüm senaryosunu duygusal bir notla oyunculara iletti. İşte o not: "İlk cümlemizi yazarken çok heyecanlıydık, son cümleyi yazmak çok zor oldu. Güzel günlerde birbirine sarılmak kolay ve olağandır. Ama karlı havalarda herkes sıcak sığınaklara koşmak ister. Bizim ailemiz ise lapa lapa yağan karın üstüne başlarını hiç eğmeden inatla yürüyenlerdi. Hepsine minnetarız, bu aileyi çok özleyeceğiz."

'ZOR YOLCULUK'

Dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün ise duygularını Instagram hesabından paylaştı: "İtiraf edeyim, zor bir yolculuk oldu. Vazgeçmek istedim, bu yolculuğu tamamlayamayacağımı düşündüm. Yolun ortasında yere çöktüm dizlerimin üzerine; elimden tutup sürüklediler, olmadı kucaklarında taşıdılar. 'Ayağa kalk, yaparsın' dediler; yaptım. Onlarla yaptım. Ekip denilen şey böyleydi çünkü. Şimdi eve dönüp bavullarımı açacağım ve biliyorum içinden bir sürü güzel yürek çıkacak. Kalplerinizin sıcaklığını bana verdiğiniz için teşekkür ederim. Benimle kaldıkları sürece onlara iyi bakacağım."
CANLI YAYIN