Fransa - Türkiye ortak çekiminde bir araya geldiler...

GİRİŞ TARİHİ:  28.09.2015, 10:31 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Eylül 2015 Salı, 21:18

Merakla beklenen dizi Eve Dönüş için geri sayım başladı. Dikkat çekici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son günlerde adından sıkça söz ettiren, atv'nin yeni sezona damgasını vuracak olan iddialı dizisi “Eve Dönüş’ün çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Çekimlerine kısa bir süre önce başlanan dizinin ilk bölümünün çekimlerinde ünlü oyuncu Cansel Elçin dizinin yönetmeni Kartal Çidamlı'yla birlikte kamera arkasına geçti.

Uzun yıllar Fransa'da kalan, birçok sinema ve dizi projesinde yer alan başarılı oyuncu Cansel Elçin, Fransa'daki tecrübelerini, usta yönetmen Çidamlı'nın tecrübeleriyle birleştirerek, senaryodaki önemli bir sahnenin çekimini yönetmenle birlikte yönetti.

İlk bölümün senaryosunda yer alan, İpek Erdem ve Ümit Olcay'ın olduğu sahnenin çekimlerini başarıyla tamamlayan ikili, oyuncu yönetmen başarısını; karşılıklı görüş ve fikirlere değer verip, saygı göstermekten geçtiğini ve yapılan her türlü çalışmada işbirliğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak dile getirdiler.

Dizide, Canan karakterini canlandıran İpek Erdem ve Oflaz karakterine hayat veren Ümit Olcay ise, "Fransa-Türkiye ortak çekiminde bir araya geldik," diyerek esprili tavırlarıyla düşüncelerini paylaştılar.

Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak olan dizi, birbirlerine yabancı olsalar da aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan Yusuf ve Leyla'nın hikâyesini anlatıyor. Cansel Elçin'in 'Yusuf', Dilşad Çelebi'nin ise 'Leyla' karakterini canlandıracağı dizi aşk, aile ve intikam temalarını barındıran hikâyesiyle 7 Ekim'de atv ekranlarında olacak.

Eve Dönüş dizisi Tardu Flordun, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Gülden Dudarık, Murat Atik, Merve Oflaz, Zeynep Özder ve Edip Saner'in yer aldığı kuvvetli oyuncu kadrosu ve çarpıcı konusu ile de şimdiden tüm dikkatleri üzerine çekiyor.


CANLI YAYIN