Türkiye o afişi konuşuyor

GİRİŞ TARİHİ:  29.09.2015, 15:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Eylül 2015 Salı, 21:15

7 Ekim'de atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan “Eve Dönüş” dizisi, sosyal medya için hazırlanan afişiyle Twitter’da TT (Trend Topic) listesine girdi.

Yeni sezona iddialı giriş yapacak olan dizinin görücüye çıkan görseli, #evedönüs etiketiyle Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı. Etiket, afiş yayınlandıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesinde ilk sıraya yerleşti.

Eve Dönüş dizisinin hayranları dizi daha başlamadan, afiş yayınlandığı andan itibaren paylaşımları ve yorumlarıyla dizinin sosyal medya gündeminin ilk sırasına yerleşmesini sağladı. Eve Dönüş, böylelikle dizi daha yayınlanmadan afiş çalışmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan ilk dizi olma unvanını ele aldı.

Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak olan dizi; Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner gibi önemli isimleri bir araya getiriyor.


CANLI YAYIN