Reytinglerin hükümdarı

GİRİŞ TARİHİ:  30.09.2015, 10:38

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz!” tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ, tüm kişilerde 7.25 izlenme oranı ve 19.38 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.67 izlenme oranı ve 22.95 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

'EŞKIYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ'A SÜRPRİZ İKİ OYUNCU!

KENAN ÇOBAN PSİKOPAT OLACAK!


Raci Şaşmaz'ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı atv'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz"ın kadrosuna iki yeni isim daha katıldı.

Kenan Çoban (Fahri) ve Turgay Tanülkü (Şahin Ağa) senaryoya yeni bir soluk getirdi. Oyuncuların kadroya dahil olması hayranlarını heyecanlandırdı. İlk bölümünden itibaren hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarı yakalayan dizide Kenan Çoban, psikopatı canlandıracak. Turgay Tanülkü ise ömrünün neredeyse yarısını hapiste geçirmiş eski bir kabadayıyı oynuyor.

Şahin Ağa (Turgay Tanülkü): Ömrünün neredeyse yarısını hapiste geçirmiş, eski usul bir adam. Uzun süre yaşadığı hapishane hayatına alışmış, dışarıdaki düzene ayak uydurmak zorunda kalmak ona zor gelir. O şahsına münhasır kişiliğiyle asla birilerinin adamı olamayacak bir karakter. Eski otoritesi hiç sarsılmamış, etrafı tarafından sevilen sayılan, adaletten ayrılmayan bu yüzden sözü kanun bilinen biri.



Fahri (Kenan Çoban): Etrafındaki insanlar tarafından psikopat diye tarif edilen fakat yanında olan adamlara son derece sadık, kendi canını tehlikeye atabilecek kadar vefalı, bir o kadar da görev adamı. Bir süre hapiste yatmış iyi bir gözlemci. Bu gözlemleri sonucunda iyinin kötünün ayırdına varabilen, insanlara buna göre tavır takınan ve tavrını gizlemeyen, sözünü esirgemeyen biri.


Eşkıya, Sosyal Medya'ya da Hükümdar Oldu!


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #eşkiya, kısa sürede Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi.
#eşkiya etiketi, ilk sırasına kadar yükseldiği Twitter Türkiye Trending Topics listesinde, bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.


www.twitter.com/eskiyadizisi
www.facebook.com/eskiyadizisi

CANLI YAYIN