Eve Dönüş dizisi ilklere imza atıyor

GİRİŞ TARİHİ:  03.10.2015, 11:48

Eve Dönüş’ün Çekimlerinde TürkTelevizyonculuğunda Birçok İlke İmza Atıldı. “EVE DÖNÜŞ”ÜN SETİNDE DENİZE UÇAN OTOMOBİLDEN, ÖN CAM ZIPKINLA KIRILARAK OYUNCU DIŞARIYA ÇIKARILDI.

Gişe rekorları kıran aksiyon filmlerini aratmayacak sahnelerle "Eve Dönüş" dizisi geliyor.
Türkiye'de ilk defa denizin derinliklerine uçan arabanın ön camı zıpkınla parçalanarak su dolan araçtan kurtarma çekimleri yapıldı.


Eve Dönüş dizisinin su altında gerçekleştirilen tehlikeli sahnelerin çekimlerinde, Cansel Elçin, Türkiye'de ilk defa suyun dört metre altında, elinde zıpkınla otomobilin ön camını kırarak, aracın içindeki oyuncu Zeynep Özder'i dışarı çıkarttı. Holywood sinemasının görüntülerini aratmayacak görkemli çekimlerde, ünlü oyuncunun su altında gerçekleştirilen oldukça tehlikeli olan bu sahnesiyle bir ilke imza atıldı.

2 ay boyunca süren yoğun çalışmalar ardından gerçekleştirilen çekimler Şile, Beykoz ve Saroz körfezinde olmak üzere 1 haftada tamamlandı. Sağlık ekipleri ve dalgıçların hazır bulunduğu Saroz körfezinin serin sularında 12 saat süren çekimlerde oyuncular zor anlar yaşadı.

Senaryo gereği otomobille 30 metre yükseklikten denize uçan Zeynep Özder, 4 metre derinlikte, tehlikeli bir aksiyon sahnesinde yer aldı. Eve Dönüş'ün çekimleri için Saroz körfezinde bulunan Zeynep Özder, tehlikeli olan bu sahneyi dublör kullanmadan tamamlamayı başardı. Pınar karakterini canlandıran oyuncu, çekimleri kazasız şekilde atlattı.

Cansel Elçin, denizin 4 metre altında gözünü kırpmadan zıpkınla tetiğe bastı…
Denizin 4 metre derinliğinde, rol arkadaşının olduğu, su dolu araca elindeki zıpkının tetiğine basarak ön camı kıran Cansel Elçin bir ilke imza attı.

Su altı sahnelerinin yorucu ama çok keyifli olduğunu söyleyen Cansel Elçin; "Çekimler yaklaşık 12 saat sürdü. Sahneler çok güzel oldu. Her dalışımda suyun altında nefessiz kalmak tabii ki biraz zorladı. Suyun altında bir yandan da zıpkınla arabanın camını kırıyorum. Birçok tekrar yaparak bu çekimi gerçekleştirdik. Ama en zorlayan ağırlıksız dalıp suyun dibinde kalmak oldu. Su tuzlu olduğu için dipte kalmak zordu. Daha önce dünyanın pek çok yerinde dalış yaptım. Maldivler, Kaş, Karayipler. O yüzden çekimler esnasında herhangi bir korkum, endişem yoktu, Kendimden emindim tabii ki. Sahneleri Çanakkale'de çektik ve su çok soğuktu. Ama çıkan sonucu izlediğim zaman yaşadığım bütün zorlukları unuttum," diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Saroz'un serin sularında zor anlar yaşayan Cansel Elçin ve Zeynep Özder, 12 saat süren bu güç çekimde performanslarıyla herkesin takdirini topladılar.
CANLI YAYIN