Müge Anlı’da duygu dolu buluşma!

GİRİŞ TARİHİ:  06.10.2015, 11:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ekim 2015 Salı, 11:43

Uğur Yosma’nın 32 yıldır haber alamadığı ailesi bulundu!

İstanbul Sancaktepe'de yaşayan Uğur Yosma (32) hiç görmediği annesini bulmak için dün (05 Ekim Pazartesi) Müge Anlı ve ekibine başvuruda bulundu ve onları bulmak için yardım istedi.

Uğur Yosma'yı büyüten annesi Hafize Aydın 32 yıl önce yaşanan bu olayı " Bir akşam kapım çalındı, karşımda kayınbiraderim ve kucağında kundakta bebeğiyle bir kadın vardı. Durumu anlatan Uğur'un annesi benden para karşılığında çocuğuna bakmamı istedi. Maddi durumumuz kötü olduğu için ben de kabul ettim birkaç defa gelip çocuğunu gördü fakat 8-9 ay geçtikten sonra bir daha kendisinden haber alamadım. O günden sonra da Uğur'u kendi çocuğum olarak benimsedim ve büyüttüm" sözleriyle anlattı. Aradan geçen 32 yıl sonrasında Uğur, "insan annesini nasıl merak etmesin, ben de merak ediyorum görmek istiyorum" diyerek Müge Anlı ve ekibine başvurdu.

Uğur Yosma ve onu büyüten annesinin anlattıklarından yola çıkarak araştırmaya başlayan Müge Anlı'nın ekibi vakit geçmeden Uğur Yosma'nın annesinin vefat ettiğini ve diğer aile fertlerinin hayatta olduğunu öğrendi. Uğur Yosma'yı ekranda gören babası ve diğer aile fertleri bugün(06 Ekim Salı) stüdyoya geldiler. 32 yıllık hasrete son vererek canlı yayında kavuştular…

Haberin videosu için tıklayın




CANLI YAYIN