Analar ve Anneler'den özel klip!

GİRİŞ TARİHİ:  04.11.2015, 17:48 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Kasım 2015 Çarşamba, 17:55

Ay Yapım imzalı 'Analar ve Anneler'de rol alan Hazar Ergüçlü ve Sinem Kobal'ın dizinin ilk bölümünde yorumladıkları "Çiğdem Der ki" türküsü büyük beğeni topladı.

1970'li yılların başında geçen dizide; İstanbul'da yaşayan Zeliha ile Anadolu'nun bir köyünde bambaşka bir hayat yaşayan Kader'in dramı izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
Analar ve Anneler'de; Zeliha 'nın (Sinem Kobal) eşinin öz dayısı Ayhan (Okan Yalabık) tarafından öldürülmesi ve sevdalısı Mustafa'nın (Ulaş Tuna Astepe) babası tarafından tecavüze uğrayan Kader'in aynı bebek için kesişen hayatları izleyenleri derinden sarstı.
Dizide; oğlunun ölümünden Zeliha'yı sorumlu tutan Neriman, yeni doğum yapan gelinine bebeğinin öldüğünü söylemişti. Aynı hastanede aynı gün ölü doğum yapan Kader'e bebeği veren Neriman'ın yaptığı oyun izleyenleri şoke etmişti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Analar ve Anneler'in Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde; Kader, Neriman'ın Zeliha'dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenecek. Kader, en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin'i bulmaya çalışacak. Zeliha, Tahsin'le birlikte bebeğine dair iz bulmak için Neriman'ın kapısını çalacak. İzleyiciyi çok şaşırtacak bölümde Zeliha, Ayhan'la, Kader ise hiç beklemediği bir şekilde tecavüzüne uğradığı Salih Ağa'yla yüz yüze gelecek.

CANLI YAYIN