Mayıs 2015 İstanbul'da kaybolmuştu!

GİRİŞ TARİHİ:  04.01.2016, 12:16 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Ocak 2016 Pazartesi, 07:44

31 yaşındaki polis memuru Murat Cirit bulundu…

31 yaşındaki polis memuru Murat Cirit, 28 Mayıs 2015'de İstanbul'da kaybolmuştu. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Polisi olarak görev yapan Murat Cirit, İstanbul'da aynı görevi yapan bir arkadaşıyla birlikte yaşıyordu. 28 Mayıs Perşembe günü Murat Cirit, ev arkadaşına doktora gideceğini, daha sonra işe geleceğini söyledi. Ev arkadaşı, işe gittiğinde Murat'ın üniformasını ve tabancasının orada olduğunu gördü. Murat Cirit'in özel eşyalarını asla orada bırakmayacağını iyi bilen ev arkadaşı, bir şeylerin ters gittiğini anladı ve Murat'a aradı. Murat'a telefonla ulaşamayınca işten döndüğünde evde göreceğini düşündü fakat Murat Cirit, eve de dönmemişti.

Cirit'in Trabzon'da yaşayan ailesi İstanbul'a gelerek kayıp şubeye oğullarının bulunması için başvuruda bulundu. Araştırmalar sonucunda Murat'ın bir telefon dükkanına giderek cep telefonunu sattığını gördüler. Acılı aile, bugün (04 Ocak P.tesi) canlı yayına gelerek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Babası "Oğlumun en azından hayatta olup olmadığını öğrenmek istiyorum; hayatından endişeliyim. Bize yaşadığını söylese yeterli." diyerek ekrandan yedi aydır ulaşamadığı oğluna seslendi. Çok geçmeden, müjdeli haber geldi ve yedi aydır aranan Murat Cirit canlı yayına telefonla bağlandı.

Neden böyle bir şey yaptığı ve ailesini habersiz bıraktığı sorularına ise ders çıkarılacak nitelikte cevaplar verdi. Murat Cirit, "Ben aileme hayırlı bir evlat olamadım. Kumar oynadım, bu illete kapıldım daha sonra kurtulamadım. Başıma ne geldiyse, yaşadığım kötü ne varsa hepsinin sorumlusu kumar oynama hastalığım. Borç üstüne borç bindi, her seferinde yemin ettim, bu defa bitti son dedim ama olmadı bu illetten kendimi kurtaramadım kurtaramıyorum" dedi.

Bankalara kumar borcu yüzünden borçlanan ve bu yüzden kayıplara karışan Murat Cirit'e yaşadığı psikolojik rahatsızlığından ve şuan ki ruhsal çöküntüsünden kurtulması için Prof. Dr. Arif Verimli, kendisini tedavi edeceğini ve onu bu illetten kurtaracağını söyledi.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın



CANLI YAYIN