Mucize yine Müge Anlı'da gerçekleşti!

GİRİŞ TARİHİ:  08.01.2016, 15:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Ocak 2016 Cuma, 09:00

Mihriban Akay’ın ablası Behiye Tor 60 yıl sonra bulundu…

Mihriban Akay, annesi Kamile Aslan ile birlikte İstanbul Maltepe'de yaşıyor. Anne, Kamile Aslan (83) daha çocuk yaştayken ailesinin zoruyla ilk evliliğini yaptı. Evlendikten sonra ailesiyle yaşadığı şehir olan Balıkesir'den ayrılarak eşi Mehmet beyle Manisa Soma'da yaşamaya başladılar. Bu evliliğinden ise Behiye adında bir kızı dünyaya geldi. Fakat Kamile Aslan, ailesinin baskısıyla evlendirildiği eşinden ve kayınvalidesinden kötü davranışlara ve baskıya maruz kalıyordu. Bu duruma daha fazla dayanamayan ve küçük yaşta evlendirilmenin yüküyle başa çıkamayan Kamile Aslan baba evine Balıkesir'e dönmeye karar verdi.

Tekrar ailesiyle yaşamaya başlayan Kamile Aslan'ı, kayınvalidesi ziyarete geldi. Torununu özlediğini ve onu bir süreliğine izni olursa Manisa'ya götürmek istediğini, geri getireceğini söyledi. Yüreği el vermese aile büyüklerinin baskısıyla kızını bir süreliğine verdiğini düşündü Kamile Aslan. Fakat aradan uzun zaman geçti ve kayınvalidesi kızını geri getirmedi. Bu yaşanan durumun üzerine bir de, eşinin kendisine boşanma davası açtığını ve kızının velayetini de kendi üstüne aldığını öğrendi. Kızını geri almak için elinden bir şey gelmeyen Kamile Aslan, yine ailesinin baskıyla ikinci evliliğini yapmaya zorlandı. Bu defa ise kendinden yaşça çok büyük olan biriyle, yine rızası dışında evlendi. Bu evliliğinden de Mihriban adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ama yaşadığı talihsizlikler bir türlü Kamile Aslan'ın peşini bırakmıyordu. İkinci eşi de, ilk eşi kadar kaba ve gaddar davrandı Behiye Aslan'a.

Bugün(08 Ocak) annesinin 60 yıllık hasretini sona erdirmek isteyen büyük kızı Mihriban Akay, canlı yayına geldi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Yayının son dakikalarında müjdeli haber geldi. Kamile Aslan'ın yıllardır görmediği kızı Behiye Tor, canlı yayına bağlanarak annesiyle konuştu ve Balıkesir'de yaşadığını söyledi.

CANLI YAYIN