Halk ozanından Sevgi İzi'ne şiir

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Halk ozanından Sevgi İzi'ne şiir

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının seyircisi Ali Çam’dan “Sevgi İzi”ne duygu dolu şiir…

Kahramanmaraş'ta bir halk ozanı olan Ali Çam, Müge Anlı'nın başlatmış olduğu Sevgi İzi kampanyasına gönülden destek vererek bir şiir yazdı. Şiir eline ulaşınca başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesinin destek aldığını gören Müge Anlı, bir sürpriz hazırladı.

Müge Anlı, "Şiir elime ulaştığı zaman canlı yayında okumayı düşündüm ama daha sonra aklıma daha güzel bir fikir geldi. Hafta sonları atv ekranlarında İbrahim Sadri'nin bir haber programı var. Yayına başladığı ilk haftalarda kendisine konuk olarak davet edilmiştim. Onun naif ve güzel sesiyle bu şiiri benden daha iyi seslendirebileceğini düşünerek ondan rica ettim. Beni kırmayan İbrahim Sadri ise piyano eşliğinde bu güzel şiiri canı gönülden seslendirdi. Ekibim ise bununla bırakmayıp şiire bir de klip hazırladı. Sevgi İzi'ne destek veren herkese çok teşekkür ederim. Sayımız gün geçtikçe artıyor ve ben böyle güzel bir işi sizinle birlikte başarmaktan gurur duyuyorum. Sevdikleriniz sevgi iziyle daha güvende" diyerek teşekkür etti.

Sevgi İzi, Müge Anlı tarafından başlatılan, zihinsel engelli, Alzheimer ve benzeri rahatsızlıkları bulunan ve kaybolma ihtimalleri yüksek olan kişilere daha çabuk ulaşılmasını sağlayan bir sosyal sorumluluk projesi. Projeye göre, kaybolma ihtimali yüksek olan kişilerin koluna "Sevgi İzi"ni belirten bir rakam işleniyor. Bu rakamla "www.benibuldular.com"a kayıt yaptırılıyor. Kişi kaybolduğunda koldaki bu Sevgi İzi'ni görenlerin "www.benibuldular.com"a bildirmeleri halinde kişinin, yakınlarına hemen ulaşılması sağlanıyor.
CANLI YAYIN