Esra Erol’da araba heyecanı yaşandı

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Esra Erol’da araba heyecanı yaşandı

Birçok çifti tanıştırıp, evlendiren Esra Erol, her geçen gün çiftlerin mutluluğuna tanık olmaya devam ediyor.

Esra Erol dünkü (23 Şubat Salı) programında kalbi ve gönlü bir olup, evlendirdiği beş çift arasında bir yarışma düzenledi. Canlı yayında, noter huzurunda gerçekleşecek yarışmanın büyük ödülü ise bir arabaydı.
Yarışan 5 çifte noter tarafından hazırlanan sorular yöneltildi. Sorulara doğru yanıt veren çiftler bir üst seviyeye geçerken, bilemeyenler elendi. Yarışmada geriye kalan iki çiftten biri olan Elif ve Göksel çifti son soruyu doğru yanıtladı ve yarışmanın galibi olarak arabayı kazandı.

TSK Mehmetçik Vakfı'na araba bağışı…
Esra Erol'da evlenen çiftlerden Mikail ve Mehtap çifti yarışmanın başlangıcında "Eşimle ortak bir karar aldık. Bu yarışmadan ben ve eşim galip çıkarsak sizden aldığımız arabayı kullanmayacağız ve gelirini Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız" dedi. Fakat Mikail ve eşi Mehtap ilk turda elendi. Ama Esra Erol çiftin bu güzel davranışına destek olmak istedi ve onlara "Soruya doğru yanıt veremediniz bu yüzden sizi elemek zorundayım ama o arabayı ben alacağım ve sizin adınıza Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" dedi.

Esra Erol'da Araba Heyecanı Twitter Türkiye Trending Topics Listesine Girdi…
Programın ilk dakikalarında ekran başındaki izleyicilerine yarışmanın duyurusunu yapan Erol, kısa sürede #EsraEroldaArabaHeyecanı etiketiyle Twitter Gündemine girmeyi başararak 3. Sıraya kadar yükseldi.
CANLI YAYIN