Ramazan Işık ölü bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:06
Ramazan Işık ölü bulundu!

12 Şubat 2016’da Konya’dan yayına gelen aile, 22 yaşındaki oğulları Ramazan’ı arıyordu.

MÜGE ANLI ile TATLI SERT

Konya'da yaşayan 22 yaşındaki Ramazan Işık, Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyordu. Boş zamanlarında da taksicilik yapıyordu. Kaybolduğu gün çalıştığı taksi durağında mesai arkadaşıyla beraber sohbet ediyordu. O esnada müşteri gelince mesai arkadaşı, taksiyle duraktan ayrıldı; geri döndüğünde ise Ramazan durakta yoktu. Mesai arkadaşı Ramazan'ı durakta görmeyince aramaya başladı fakat telefonlarına ulaşamadı. Kendisine ve durakta çalışan diğer arkadaşlarına haber vermeden gitmeyeceğini bilen arkadaşı durumdan şüphelendi ve ailesine haber verdi.

Ramazan'ın ailesi de çocuklarına ulaşamayınca aynı gün içinde Emniyet'e giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıptan 2 gün sonra yani 15 Şubat'ta Ramazan'ın kullandığı taksi Gebze'de araç kapıları açık, koltukta kan izleriyle birlikte bulundu.

Arkadaşının Gebze'de evli birini kaçırdığı iddia edildi…

Aracın Gebze'de bulunmasından sonra aile Müge Anlı'ya gelerek bu konuda yardım istedi. Oğullarının kaybında ailenin şüphelendiği bir durum yoktu. Müge Anlı, herkesle iyi anlaşan, kimseyle sorunu olmayan bir genç olduğunu söyleyen ailesine sizlerin bilmediği çok net olmayan bir durum var. Ramazan'ın arkadaşı olan Murat'ın Gebze'de yaşayan evli bir kadını kaçırdığı bu yüzden hapse girdiği ve cezaevinden firar ederek tekrar Gebze'ye Murat'ın aracıyla gitmeye çalıştığı söyledi. Konya – Gebze yolu üzerindeki kameralarda bunu kanıtlar nitelikteydi. Fakat kameralarda göze çarpan bir nokta vardı. Arabanın şoförü olan Ramazan, belli bir noktadan sonra araçta görünmüyor onu yerine Cezaevi firarisi Murat E. Ve Hüseyin D. Görülüyordu.

Firari olarak aranan Murat D. Müge Anlı'ya konuştu..

Bu suçlamalar üzerine Murat D., Müge Anlı muhabirleriyle kısa bir röportaj yaptı. Konuşmasında ise, Ramazan benim ilkokul arkadaşım. Gebze'den bir kız kaçırmıştım onunla da en son o zaman görüştüm. Yaşadığımız yerde beni pek sevmezler ne zaman kötü bir şey olsa benden bilirler. Ben de Ramazan'a ne olduğunu merak ediyorum. Belli ki sevmeyen birileri var onu da. Benden istedikleri kadar şüphe etsinler. Ramazan benim de arkadaşım, araçtaki kan izlerini duyunca ben de perişan oldum diyerek suçlamaları kabul etmedi.


17 gündür aranan Ramazan Işık, ölü olarak bulundu…

Murat'ın Müge Anlı'ya verdiği röportajı ihbar sayan Konya Emniyet Müdürü cezaevi firarisi olarak aranan Murat E.'yi gözaltına aldı. Yapılan sorguda Murat E. suçunu itiraf etti. Cezaevinden kız arkadaşını görmek için firar ettiğini, arkadaşı Hüseyin D. İle Ramazan'ın taksisine binip Gebze'ye götürmesini istediklerini, Ramazan kabul etmeyince de onu pompalı tüfekle vurarak öldürdüğünü ve cansız bedenini yolun kenarına attıklarını söylediler.
CANLI YAYIN