Bir kayıp daha bulundu

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Bir kayıp daha bulundu

5 Nisan'da kaybolan 1 yaşındaki Mehmetcan bulundu!

1 yaşındaki Mehmetcan 5 Nisan Salı günü saat 11'de Şanlıurfa'da babasıyla beraber evden çıktılar. Daha sonra aradan geçen birkaç saat sonra babası, ailesini arayarak Mehmetcan'ı kaybettiğini söyledi. Mehmetcan'ın babasının psikolojik rahatsızlığı vardı ve sık sık sara krizleri geçiyordu. Ailesine "Parkta kriz geçirip bayıldım. Kendime geldiğim anda oğlum yanımda yoktu" dedi.

Mehmetcan'ın annesi ve babaannesi Müge Anlı'ya gelerek ekibinden ve kendisinden yardım istediler. Yayın esnasında kayıp Mehmetcan'la ilgili bilgi veren Müge Anlı'nın ekibi vakit kaybetmeden, Şanlıurfa'ya gidip Mehmetcan'ın kaybolduğu söylenen parkı ve çevresini aramaya başladı.

Yayın esnasında Gaziantep Çocuk Şube programı arayarak, yayını izlediklerini ve bir yaşlarında bir çocuk bulduklarını ifade etti. Bebeğin aranan Mehmetcan olduğunu öğrenmek için fotoğrafını canlı yayına gönderdi. Fotoğrafla birlikte sevinç ve gözyaşları ardı ardına geldi. Bulunan bebek Mehmetcan'dı. Çocuk Şube'nin verdiği bilgilere göre, Mehmetcan'ın kaybolduğu gün, ihbar hattına bir telefon geldi. Parkta bir çocuk bulunduğu, fakat çocuğun Şanlıurfa'da değil Gaziantep'de olduğu ifade edildi. Çocuğu bulan şahısların ifadeleri ise şöyleydi: "Parkta dolaşıyorduk, orta yaşlarda bir beyefendi bize çocuğu verdi ve 'Çocuk biraz sizde dursun ben hemen geleceğim' diyerek gitti. Daha sonra gelen giden kimse olmadı. Biz de Çocuk Şube'ye bildirerek ailesinin bulunmasına yardımcı olmak istedik."

CANLI YAYIN