Canlı yayında uluslararası buluşma!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Canlı yayında uluslararası buluşma!

Jacco De Keizer, Hollanda’dan babasını bulmak için dün Müge Anlı’ya geldi, bugün ise canlı yayında hem babasının akrabalarına kavuştu, hem de İngiltere’deki kardeşlerine.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Hollanda'da yaşayan Jacco De Keizer(44), dün canlı yayına gelerek 44 yıldır görmediği babası Ahmet Han'ın bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti.

Jacco De Keizer, hem babasının akrabalarına hem de İngiltere'deki kardeşlerine canlı yayında kavuştu…

Dün yayın esnasında yaşanan sevinçli gelişmeler sonucunda Müge Anlı, Jacco'nun babası Ahmet Han'ın akrabalarını ve İngiltere'de yaşayan kardeşlerini stüdyoya davet etti. 44 yıldır birbirini görmeyen kardeşler ve akrabalar canlı yayında kavuştu; hüzün ve sevinç gözyaşları bir arada yaşandı. Yıllarca babasız ve eksik büyüyen kardeşler beraber yaralarını saracaklarını ve bir daha birbirlerini bırakmayacaklarına dair söz verdiler.

Jacco De Keizer'in film senaryolarını aratmayan hikâyesi…

Jacco De Keizer, yaşadığı ailesinin aslında öz ailesi olmadığını ve evlatlık olarak bir yuvadan alındığını öğrendiğinde yaşadığı travma çok büyüktü. Gerçek ailesini aramaya başlayan ve asıl hayat hikâyesini öğrenen Jacco, 2003 yılında önce annesini buldu. Annesinden babasıyla ilgili bilgiler aldı. Annesi, babasının Yozgat'lı olduğunu babasıyla öğrencilik yıllarında tanışıp bir ilişki yaşadıklarını ve Jacco'ya o zamanlarda hamile kaldığını öğrendi. Jacco, annesine onu neden evlatlık verdiğini sorunca, "Ailem koyu Katolik'di. Dini değerleri ağırlıklı olan bir aileydik ve yaşadığımız çevrede herkes ailem gibiydi. Evlilik dışı hamile kaldığımı öğrenince sana bakmama izin vermediler, yaşım da küçük olduğu için olayı ört bas etmek istediler. Ben de seni ailemin zoruyla evlatlık vermek zorunda kaldım" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Müge Anlı, Jacco De Keizer'in İngiltere'de yaşayan ablası ve abisini buldu…

Jacco'nun ekranlara gelen bu hayat hikâyesinden sonra yayına müjdeli bir haber geldi. Telefonun diğer ucunda hiç görmediği varlığından haberdar bile olmadığı İngiltere'de yaşayan ablası Özlem Han ve abisi Hakan Han vardı. Yalnız başına olduğunu düşünen Jacco için çok sevinçli bir haberdi. Ablası Özlem, Jacco'ya babasını kendisinin de aradığını 2003 yılında bulmak için Türkiye'ye gittiğini fakat babalarının 1996 yılında vefat ettiğini söyledi.

CANLI YAYIN