Milyoner'den rekor ödül!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Milyoner'den rekor ödül!

"Kim Milyoner Olmak İster?"in toplam ödülü 30 milyonu geçti.

Türkiye'nin en fazla ödül dağıtan koltuğu olma özelliğini koruyan koltuk, milyonerini arıyor. Ekranların rakipsiz bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" rekor ödüle ulaştı. "Kim Milyoner Olmak İster?" şimdiye kadar 31.487.500 TL para ödülü dağıttı. Bu rekor ödül 68 ilde paylaştırılıyor. Para ödülü kazanan yarışmacı sayısı 109, bunun yanında ödül kazananların sayısı 2.171 kişi.

Milyonluk soru uzun süre konuşulmuştu
"Kim Milyoner Olmak İster?"de 1 Milyonluk soru bir kere açıldı, soru şöyleydi: "Heredot'un yazdığı, Mısır firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o dahil kimseyle konuşturulmayan çocuğun söylediği ilk kelime nedir?"

A) VER B) ANNE C) EKMEK D) SU

Sizin yanıtınız ne olurdu? Eğer "ekmek" dediyseniz, 1 Milyonluk ödülü siz kazanabilirdiniz.

Milyoner olmanın eşiğinden dönenler
Milyonluk sorunun eşiğinden dönenlerin sayısı da azımsanamayacak kadar fazla, 250.000 TL'lik soruya ulaşabilen 42 kişi oldu, bu 42 kişinin sadece 6 tanesi gözünü karartıp soruya cevap verdi, 35 kişi çekilip Milyoner olma hayallerini ertelediler. "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmacı mülakatı ile yarışmacı seçiyor, başvurular uzman ekipler tarafından değerlendirilip mülakat sürecine geçiliyor.

Bu koltuk başka!
Yarışmacıların oturur oturmaz "bu koltuk başka" dediği koltuktan biri, bir gün "milyoner" olarak kalkacak. Bu "milyoner"in kim olacağı da merakla bekleniyor.

CANLI YAYIN