Esra Erol Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptı

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Esra Erol Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptı

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Esra Erol, geçtiğimiz aylarda programında evlendirdiği çiftler arasında bir yarışma düzenlemişti. Çiftlerden biri ödül olarak verilecek olan arabayı kazanırlarsa Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediklerini söylemişti. Ancak bu duyarlı çift yarışmanın ilk turunda elenmişti.

Çiftin bu davranışını gören Esra Erol ise buna kayıtsız kalmamış, yarışı kaybeden çifte "Yarışmayı kaybettiniz ama bu anlamlı düşünceniz beni çok etkiledi. Bu yüzden ben sizin adınıza bu arabanın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım" diyerek söz vermişti.

Esra Erol sözünü tuttu!

Esra Erol sözünü tuttu ve çiftin kazanacakları arabanın tutarını Mehmetçik Vakfına bağışladı. Dün yayınlanan bölümde (24 Mayıs Salı) Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü adına gelen İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Mustafa Akyol, Esra Erol'un yaptığı bu bağıştan son derece mutlu olduklarını söyleyerek teşekkürlerini dile getirdi.

İzleyiciden bu davranışıyla büyük alkış alan başarılı sunucu gözyaşlarıyla "Ben baş komiser çocuğuyum, Kütahya'dayken senelerce asker ve polislerle bir arada yaşardık. En önemlisi toprağımızı ve vatanımızı koruyan Mehmetçiklerimizi Allah evlerine dönmeyi ve ailelerine, sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin. Vatanım için bu hizmeti yapmak, benim bireysel görevlerimden biridir. Herkesi bu anlamda duyarlı olmaya davet ediyorum." diyerek kendisine atfedilen plaketi aldı.

CANLI YAYIN