Bir hasret daha Müge Anlı'da son buldu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Bir hasret daha Müge Anlı'da son buldu!

Mine ve Kadir kardeşlerin annesi Hatice Horoz bulundu!

Adana'da yaşayan Mine Koçoğlu dün canlı yayına geldi, 13 yıldır görmediği annesinin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Dinleyenleri gözyaşlarına boğan, annesiz bir kızın hikâyesi…

Mine Koçoğlu'nun annesi Hatice Horoz ile babası Çetin Koçoğlu yaşadıkları şiddetli geçimsizlik yüzünden bundan 13 yıl önce ayrılmak zorunda kaldı. Bu ayrılığın yaşandığı sırada Mine ve 2 kardeşi daha vardı. Fakat çocuklar annesiyle değil de babası ve onun ailesiyle birlikte kaldı. Ayrılıktan bir yıl sonra anne Hatice Horoz, çocuklarını görmeye geldi. Fakat aile, evlatlarını görmesine izin vermedi. Bir başına kalan 3 çocuğu, dedeleri bakıp büyüttü. Dedeleri vefat edince, Mine başta olmak üzere hayatları değişmeye başladı. Mine'nin dışındaki 2 kardeş, babasıyla, Mine ise amcası ile yaşamaya başladı. Fakat Mine 10 yaşına geldiğinde, amcası para karşılığında çocuğu olmayan başka bir aileye Mine'yi yasal yollar dışında evlatlık verdi. Yaşadığı bu travmalar karşısında ele avuca sığmayan bir kız haline gelen Mine, evlatlık verildiği ailesinden kaçtı babasının izini bularak Gaziantep'e gitti. Babasına beni ve kardeşlerimi bir çatı altına topla, bize sahip çık dediğinde daha 14 yaşındaydı ama babası kabul etmedi. Maddi durumu olmadığı için bakamayacağını söyledi ve Mine'yi bir başına bıraktı. Bir evlilik yapan fakat eşiyle yaşadığı sorunlara dayanamayıp 4 ay önce boşanan Mine(21) artık son bir umutla, dün Müge Anlı'ya gelerek annesini bulmak için yardım istedi.

Müge Anlı'ya "Artık annemi bulmak istiyorum, beni bırakmasın istiyorum. Her zaman birilerine muhtaç kaldım. Biriyle evlendim 4 ay sürdü. Ablamın evlendiğini, kardeşimin askerde olduğunu öğrendim. Ablam, eniştem bizi istemediği için bizimle görüşmüyor, kardeşimle de ara sıra sadece telefonda konuşuyoruz. Annemi bulunca hayatım değişecek, buna inanıyorum. Anne demeyi bile unuttum" diyerek izleyenleri ve stüdyodakileri gözyaşlarına boğdu.

Mine'nin hem kardeş hem de anne hasreti son erdi!

Dün önce Mine'nin askerde olduğunu söylediği kardeşi bulundu. Kendisi askerden dönmüş fakat akrabaları iki kardeşin birbiriyle görüşmesine engel olmak için bunu sakladıkları öğrenildi. Daha sonra bugünkü canlı yayında ise iki kardeşinde en mutlu gününe ortak olundu, yıllardır görmedikleri anneleri Konya'da bulunarak canlı yayına getirildi. Mine ve Kadir kardeşlerin anne hasreti son buldu…

CANLI YAYIN