Kaybolan iki kardeş bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Kaybolan iki kardeş bulundu!

Küçük yaştaki Arda ve Baran kardeşler bulundu...

Arda 9, Baran ise 10 yaşında iki kardeş. Kısa bir süre önce aileleriyle birlikte Gaziantep'den Sakarya'ya taşındılar. İki küçük kardeş sık sık ailesine bilgi vermeden evden kaçıyor, fakat her defasında akşam evlerine geri dönüyordu.

31 Mayıs'ta Arda ve Baran yine Sakarya'daki evlerinden kaçtı. Fakat bu defa geri dönmediler. Babaları yaşadığı hastalıktan dolayı çalışamıyor, anneleri ise çorap satarak geride kalan 3 kardeşe ve evine bakmaya çalışıyordu. Aradan günler geçip, çocuklardan haber alamayan anne Işıl Özçekiç bugün canlı yayına geldi ve Müge Anlı ile ekibinden çocuklarının bulunması için yardım istedi. Çocuklarının sık sık kaçtığını, fakat her defasında eve geri döndüğünü söyleyen anne, bu defa tüm çabalarına rağmen çocuklarına ulaşamadı ve hayatlarından endişe etmeye başladığını dile getirdi.

Yayın esnasında birçok izleyici telefonla bağlandı ve iki kardeşi gördüklerini, özelliklede akşamları trafiğin yoğun olduğu zamanlarda araçlardan dilenirken gördüklerini belirttiler. Birkaç telefon bağlantısından sonra müjdeli haber Sakarya'da yaşayan bir izleyiciden geldi. Evinde yayını izlerken kapısının çaldığını ve aranan iki kardeşin kapısını çalarak para dilendiğini, kendisinin de çocukların tekrar kaçmaması için eve aldığını ve Sakarya Emniyetine haber erdiğini söyledi. Yayını ihbar olarak kabul eden Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü de çocukları ailelerine teslim etmek üzere bulundukları yerden almak için harekete geçti.

CANLI YAYIN