EDHO dizi müzikleri albümü çıktı!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
EDHO dizi müzikleri albümü çıktı!

Yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın yaptığı başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı yılın en iddialı yapımı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin soundtrack albümü Kalan Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

Sezon boyunca milyonları ekran başına toplayan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, en az kendisi kadar çok konuşulan müzikleri bir soundtrack albümde toplandı. Ünlü müzik şirketi Kalan Müzik imzasını taşıyan albüm, satışa sunulduğu andan itibaren dijital platformlarda da iddiasını göstererek, listelerde üst sıralara doğru yolculuğuna başladı.

Albüm uzun bir hazırlık sürecinden ve titizlikle sürdürülen stüdyo çalışmasının ardından 4 haftada tamamlandı. Prodüktörlüğünü Hasan Saltık'ın yaptığı, dizinin sevilen parçalarının bir araya geldiği soundtrack, 2 CD'den ve 47 şarkıdan oluşuyor. Dizinin müziklerini "Levent Güneş, Ayşe Önder ve Kemal Sahir Gürel" tarafından yapılırken, albümde, Ahmet Aslan, Hüseyin Ay, Cengiz Özkan, Selçuk Balcı ve İsmail Hakkı Demircioğlu gibi başarılı sanatçılara yer verildi.

Dizinin 14 Haziran Salı günü yayınlanan final bölümünde ise söz ve müziği Tarık İhtiyar'a ait "Oy Beni Vurun Vurun" türküsü, Hüseyin Ay yorumu ile ilk defa yer aldı.

CANLI YAYIN