Esra Erol'dan genç çifte büyük jest

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Esra Erol'dan genç çifte büyük jest

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan evlilik programı Esra Erol'da yaşanan sürpriz evlilik teklifi herkesi çok şaşırttı.

Kuşadası'nda yaşayan Esra Erol'u hiç kaçırmadan izleyen 21 yaşındaki Kader'e, nişanlısı Burak'ın yaptığı sürpriz damga vurdu. Burak, Kader'e canlı yayının ilk dakikalarında, "Kader, annemin kızı, kardeşlerimin ablası, Allah kısmet ederse doğacak çocuklarımın annesi olur musun, benimle evlenir misin" diyerek evlilik etti. Bu sözler karşısında gelin adayı gözyaşlarına hâkim olamadı.

Esra Erol'dan genç çifte "Evlendiğinizde arabanız bizden"

Tekliften sonra sürprizin hikâyesini şu sözlerle anlattı Burak:" Kader, sizin ve programınızın sıkı bir takipçisi. Programda Erkan'ın Zahra'yı görür görmez evlilik teklifi etmesinden çok etkilenmiş, gece yarısı beni aradı ve biz 7 yıldır birlikteyiz sen neden bana hala evlilik teklifi etmedin" diyerek serzenişte bulunuyordu. Bunun üzerine ben de ona programda sizlerin yanında evlilik teklifi etmek istedim. Siz ve ekibiniz çok yardımcı oldunuz, her şey için teşekkür ederim dedi.

Burak 24, Kader ise 21 yaşında ve aynı üniversitede eğitim görüyorlardı. Birlikte eğitim ve öğretim hayatlarına devam eden ve okulunu aksatmayan bu genç çifte Esra Erol, "Sizin güzel tarafınız ne biliyor musunuz? Sadece kuru kuru bir aşkın peşinden koşmamışsınız, okulunuzu ihmal etmemişsiniz, mesleğinizi elinize alabilmek için devam etmişsiniz, aşkı da yaşamışsınız ama aklınız beş karış havada değil. İnşallah evlenip çok mutlu olup, kendiniz gibi çocuklar yetiştirirsiniz." dedi ve çifte bir sürpriz yaparak son model bir araba hediye edeceğini söyledi. Ayrıca düğünü bu programda yaparsanız nikâh şahitleri olacağına dair söz vererek genç çifti uğurladı.

CANLI YAYIN