Emre Altuğ ile Yarı Yarıya yakında atv'de

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Emre Altuğ ile Yarı Yarıya yakında atv'de

Emre Altuğ’un sunuculuğunu üstlendiği “Yarı Yarıya” da yarışmacılar, bilgilerini sınarken bir yandan da kazandığının yarısını diğer yarışmacılarla paylaşacak.

10 yarışmacıyla oynanacak yarışmada, her gün biri ana yarışmacı olarak yarışırken, geri kalan 9 kişi oynamadan kazanmanın keyfini çıkartacak.
Ana yarışmacının yapması gereken, toplamda 10 soru ve "isterse" bir büyük final sorusunu doğru cevaplamak. Her doğru cevap verdiği soru ile ödülün yarısını kazanırken, diğer yarısını geri kalan 9 yarışmacıya dağıtmak zorunda.
Yanlış verdiği her cevap içinse hanesindeki ödül miktarının yarısını kaybedecek.
Ana yarışmacının paylaşımı yaparken unutmaması gereken, diğer günlerde kendisinin de kalan 9 kişiden biri olacağı. Ödülünün yarısını paylaştırırken, 9 yarışmacıdan ya dost ya da hayallerine engel olacak kişiyi edinecek.
Günün sonunda isterse oynayacağı büyük finale katılırsa, hem kendi için hem de diğer yarışmacılar için risk almış olacak. Şöyle ki, büyük finaldeki soruya doğru cevap verirse, o gün kazandığı ödül miktarı iki katına çıkacak. Yanlış cevap verirse, ana yarışmacının hanesindeki miktar yarı yarıya düşerken, o gün içinde diğer yarışmacılara dağıtmış olduğu bütün ödüller sıfırlanacak. Yarışmacı, ya bilgisine güvenip ödülünü katlayacak ya da hem kendini hem de diğer yarışmacıları riske atmamak için büyük finali oynamayacak.

Bilgi kadar insan ilişkilerinin de önemli olduğu, atv ve ITV-Inter Medya Ltd.'nin yapımcılığını üstlendiği, paylaşarak kazandıran yarışma ''Yarı Yarıya''
yakında atv'de!

CANLI YAYIN