Rengarenk ilk günden zirvede!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Rengarenk ilk günden zirvede!

atv’nin dün akşam ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşan dizisi Rengarenk, AB Sosyal Statü ve 20+ABC1 Kategorilerinde en çok izlenen yapım olarak 100 program arasında zirveye yerleşti.

Rengarenk, AB Sosyal Statü'de 3,25 izlenme oranı ve 20,17 izlenme payına, 20+ABC1'de 3,27 izlenme oranı ve 17,49 izlenme payına ulaşarak 100 program arasında birinci oldu.

Dizinin ilk bölüm etiketi #rengarenk, bölüm başladıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi. 1. sıraya kadar yükseldiği listede bölüm sonuna kadar ve bölüm tekrarının sonuna kadar kalmayı başardı. Bölümün bitmesinin ardından #rengarenk etiketi, bir süre World Trending Topics listesinde de 6. sırada yer aldı.

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor. Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in paylaştığı dizide, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, Cem Belevi, Sertan Erkaçan, Merve Oflaz, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, İnci Türkay, Şebnem Doğruer, Şükrü Türen ve Funda Güray gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

CANLI YAYIN