Sevgi İzi kayıpları bulmaya devam ediyor!

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Sevgi İzi kayıpları bulmaya devam ediyor!

Sevgi İzi tatilde de hız kesmeden kayıplarını bulmaya devam ediyor. Sevgi İzi sayesinde bir günde 3 kayıp bulundu.

Mersin'de kaybolan Aligül Şahan'ın ailesi her yerde onu arıyordu! Mersin Yenişehir'de yaşayan zihinsel engelli Aligül Şahan sabah evden çıktı ve geri dönmedi. Ailesi her yerde onu arıyordu. Ekibimize Tarsus Emniyet'inden güzel haber geldi. Arayan polis memuru Naci Şiker, Aligül'ü buldu. Kolunda Sevgi İzi'ni görünce hemen ekibimizi aradı ve ailesine ulaşıldı.

23 yaşındaki Bilal Taşçı Adana'da kaybolmuştu.

Adana'da yaşayan Bilal Taşçı'ydı. 23 yaşındaki zihinsel engelli Bilal Adana Yüreğir Çocuk Şube ekipleri tarafından bulundu. Sol bileğinin üzerinde Sevgi İzi'ni gören polis memuru Şeref Arık programımıza ulaşarak durumu bildirdi.

Sevgi İzi'ni ilk yaptıranlardan Tülin İlkdoğan…

Bir diğer kaybımız da Tülin İlkdoğan'dı. Esenler'de yaşayan 49 yaşındaki Tülin Hanım'ın zihinsel engeli vardı. Kendini ifade edemiyordu. Ailesi, bu yüzden ilk Sevgi İzi yaptıran izleyicilerdendi. Geçtiğimiz günlerde kaybolan Tülin hanım'ın ailesi her yerde onu arıyordu. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro'dan polis memuru Ali Ay bizi arayarak Sevgi İzi olan bir kayıp bulduklarını söyledi. Bulunan kişi Tülin İlkdoğan'dı.

Hiçbir prosedür, bürokratik işlem olmaksızın sadece tek bir telefonla, birkaç saat içinde kayıplarımızı bularak ailelerine sağ salim teslim ettik.

Sevgi İzi sayesinde toplamda 50 kayıp bulundu. Bunlardan 18'i tatildeyken gerçekleşti.

CANLI YAYIN