Kertenkele setinde bayram kutlaması

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Kertenkele setinde bayram kutlaması

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana, beğeniyle seyredilen “Kertenkele” adlı dizinin sevilen oyuncuları, kurban bayramını sette renkli ve eğlenceli görüntüler eşliğinde geçiriyorlar.

Kahkaha ve aksiyonun aralıksız devam edeceği yeni bölümler için yoğun bir tempoyla çalışan oyuncular, dizi setinde birbirlerinin bayramını kutladılar. Dizinin en büyük ismi olarak, bayram kutlamalarını ilk kabul eden Selahattin Taşdöğen, elini öpen oyunculara bayram harçlığı verdi. Taşdöğen'den ilk bayram harçlığını Dilşad Şimşek alırken, dizinin yeni başrol oyuncusu Asena Tuğal'da bu geleneği bozmayarak Taşdöğen'in elini öptü. Kendisine bayram harçlığı uzatıldığında ise, şaşkınlığını gizleyemeyerek gülmekten kendini alamadı.

Oyunculuktaki başarılı performansıyla uzun yıllardır seyircilerin ilgi ve beğenisini kazanan tiyatro ve komedi ustası Selahattin Taşdöğen, Kertenkele'nin yeni sezonu ve dizi setiyle ilgili düşüncelerini, "Çok yakında kaldığı yerden devam edecek olan Kertenkele'yle, herkes eğlence fırtınasına hazır olsun. Yeni sezonun ilk bölümünü yetiştirmek için bayramda da çalışıyoruz. Kertenkele dizisinde inanın, bize her gün bayram ve iyi ki bayramda da çalışıyoruz. Çünkü sevdiğiniz kişilerle sürekli beraber olmak insana bayram gibi geliyor. Ayrıca, çok eğlenerek çekimleri yapıyoruz. Biz gerçekten bir aile olduk. Çocuklarım, benimle dizinin büyüğü olarak bayramlaştılar. Bende çocuklarıma bayramda, bayram harçlığı verdim." diyerek dile getirdi.

CANLI YAYIN