Irmak gözyaşları içinde toprağa verildi

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Irmak gözyaşları içinde toprağa verildi

KÜÇÜK IRMAK'IN YÜREK BURKAN ÖLÜMÜ TÜM TÜRKİYE'Yİ DERİNDEN SARSTI!

3,5 yaşındaki Irmak'ı öldüren katil zanlısı Himmet Aktürk'ün ablası Necla Çezik ilk kez konuştu! Günlerdir Türkiye'yi yasa boğan küçük Irmak cansız bedeni cumartesi günü katil Himmet Aktürk'ün söyledi yerde bulundu. Dün toprağa verilen Irmak'ın cenaze töreni tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Müge Anlı'ya itiraf edilen bu cinayet sonrası pedofili suçu tekrar gündeme geldi. Yayına CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Çocuk İstismarı Araştırma Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç bağlanarak pedofili suçlarıyla ilgili en caydırıcı cezaların verilmesi için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

Katil Himmet Aktürk'ün ablası ilk kez Müge Anlı'ya konuştu!

Talihsiz Irmak'ın bu acı ölümünden sonra gözler Himmet Aktürk'ün ailesine çevrildi. Irmak'ın kaybının ilk gününden beri kardeşinin yanında olan Necla Çezik olanlar karşısında yaşadıklarını Müge Anlı ekibine anlattı. Abla Necla; "Olayı yayında izleyip öğrenince şok oldum. Şahitliğini yaptığım öz kardeşimden utanç duydum. Irmak'ı öldürdüm dediği an ben de bittim. Annemin babamın halini görünce, Irmak'ın ailesinin parçalandığını görünce ben de bittim. Çevremizin etrafımızdaki insanların bizi hor görmesinden korkuyorum. Himmet'in bu olayla ilgisi olduğunu düşünmedim hiç. Evet, kardeşim psikolojik olarak hastaydı. Garip hal ve hareketleri vardı. Evde de her zaman huzursuzluk çıkarırdı. 1,5 yıl cezaevinde yatınca akli dengesi iyice bozuldu. Bana hep kadınlarla görüşeceğini söylerdi ama hep onu kandırır parasını alırlardı. Bana kızıma karşı yaptığı taciz olayını sorduğunuzda iftira attıklarını düşünmüştüm, kardeşimin bunu yapabileceğine inanmamıştım ama şimdi inanıyorum ki öz kızıma da tacizde bulundu. Artık ona kardeşim diyemiyorum, yayında söylediklerini duydum. Sapık olduğunu küçük çocuklara ilgi duyduğunu anlattı. Keşke bunları bize söyleseydi onu tedavi ettirirdik ne bizim ne de o yavrunun canı yanmazdı.

Baba Bilal Kupal "Bizden sadece Irmak'ı değil tüm hayallerimizi, hayatımızı aldılar"

Arama çalışmaları devam ederken kısa bir süreliğine eve gelmiştim. Daha sonra polis ekipleri cansız bir beden bulduklarını söylediler teşhis için hastaneye gittik. Evladımı son bir kez görmek istiyordum. Irmak çok masumdu. Bizim dünyamızı yıktılar, hayallerimizi her şeyimizi yıktılar kahrettiler bizi. Ne olursa olsun beklemiyordum himmetten. Yayında yapmadığına dair sürekli ağlıyor yeminler ediyordu. Ama daha sonra bazı ipuçları elimize geçtikçe onun olduğuna inandım. Ağlamalarının yala olduğunu anladım. Himmet insan değil. Cani canavar şeyta ruhlu biri. Kızımın cansız bedenine ulaşmak için üç gün boyunca gösterdiği yeri aradık. Artık orada olmadığını bedenini dahi bulamayacağımızı düşünmüştüm. Her sabah uyandığında kucağıma gelirdi öper koklardı beni. Irmak bir başkaydı benim için sevgi doluydu. Şimdi tüm sevgim yitip gitti. Müge Anlı'ya, ekibine, emniyet güçlerine tüm Türkiye'ye teşekkür borçluyum tanıyan tanımayan herkes yardım etti"

CANLI YAYIN