Gündüzleri evlerde geceleri ekranlarda konuklar

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Gündüzleri evlerde geceleri ekranlarda konuklar

Yayınlandığı ilk günden bu yana atv ekranlarında büyük beğeniyle seyredilen Kertenkele "Yeniden Doğuş" adlı dizinin oyuncuları, gündüzleri çekim yaptıkları mahallenin evlerinde misafir olurken, Cumartesi geceleri ise ekranlarda evlere konuk oluyorlar.

Evlerin neşe kaynağı haline gelen Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinin oyuncuları hemen hemen her gün çekim yaptıkları Balat bölgesinde, mahallelinin evlerine misafir olurken, çekimlerin yapıldığı ilçedeki tüm mahalleli ise evlerinin kapılarını oyunculara açıp misafir etmek için adeta yarış halindeler. Ekranda olduğu kadar set arkasında da renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan Kertenkele "Yeniden Doğuş" dizisinin çekimlerinin yapıldığı semtte yaşananlar, bölge sakinlerinin misafirperverliğini de gözler önüne seriyor.

Dizinin renkli isimlerinden "Şevket" karakterine hayat veren Umut Oğuz'u ağırlayan Balat'taki Suriyeli ev sahipleri, misafir ettikleri ünlü oyuncuya dizinin senaryosunun kendilerine çok samimi ve güzel geldiğini belirterek; "Yaşadığımız zor günlerin acılarını, seyrettiğimiz diziyle üzerimizden atıyoruz. Siz, bizlere evimizde Cumartesi akşamlarının keyifli ve eğlenceli geçmesini sağlıyorsunuz. Bir haftanın yorgunluğunu sizinle üzerimizden atıyoruz." diyerek duygularını dile getirdiler. Suriye'deki savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan mültecilerin evine konuk olan Umut Oğuz, aileyle gerçekleştirdiği sohbette, ailenin dramatik hayat öyküsü karşısında oldukça duygulu anlar yaşadı. Doğal görüntülere sahne olan misafirlikte, çocuklarla yakından ilgilenen ünlü oyuncu bu keyifli geçen sohbette kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak dizi hakkında bilgiler verdi.

CANLI YAYIN