Altın Palmiye'ye atv damgası

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Altın Palmiye'ye atv damgası

Müzik, sinema, televizyon ve iş dünyasının en iyilerinin ödül aldığı Altın Palmiye Ödül Töreni, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımı ile İstanbul Raffles Hotel'de gerçekleşti.

atv törende 6 ödüle layık görüldü!
Her yıl Mersin'de düzenlenen Altın Palmiye Ödül Töreni, bu yıl ilk kez 8 Mayıs (dün) tarihinde İstanbul Raffles Hotel'de yapıldı. 15 Temmuz şehitlerinin anıldığı, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarının katılımıyla gerçekleşen gecede ''Yılın Televizyon Dizisi'' ödülü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, ''Yılın Drama Dizisi'' ödülü Aşk ve Mavi'nin, ''Yılın Erkek Televizyon Dizi Oyuncusu'' ödülü Oktay Kaynarca'nın (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), ''Yılın Kadın Televizyon Dizi Oyuncusu'' ödülü Deniz Çakır'ın (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz), ''Yılın Yardımcı Dizi Oyuncusu'' ödülü Turgay Tan Ülkü'nün (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) olurken ''Yılın Erkek Haber Sunucusu'' ödülü Cem Öğretir'e takdim edildi.





Yılın haber kanalı a haber, yılın gazetesi Sabah
Gecede ''Yılın Haber Kanalı'' ödülü yine Turkuvaz Medya bünyesindeki a haber'in olurken, ''Yılın Gazetesi'' ödülü ise Sabah Gazetesi'ne verildi.

CANLI YAYIN