Müge Anlı İle Tatlı Sert iyiliğin de zirvesinde

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Müge Anlı İle Tatlı Sert iyiliğin de zirvesinde

Müge Anlı'nın Kızılay'ın "Büyük Kalpler Bu Hilal'in Altında Buluşuyor" kampanyası için programında yaptığı çağrıya büyük destek geldi. Çağrısıyla rekor bağışa ulaşılan Anlı 'ya Altın Madalya Ödülü verildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyicinin keyifle takip ettiği televizyon programı olmakla kalmıyor hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile yıllardır kamuoyunun takdirini kazanarak iyiliğin de zirvesinde yer alıyor. Yurt içi ve yurt dışı insani yardım operasyonuna destek veren, onlarca insanın yarasını saran Kızılay'ın geçtiğimiz günlerde 149. Kuruluş Yıl dönümü nedeniyle düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bağışta bulunan 80 bağışçıya madalyaları verildi.

Müge Anlı adına atılan sms'lerle 1 Milyondan fazla bağış toplandı
Geceye rekor bağışta bulunan izleyicisi adına Altın Madalya almak için katılan Müge Anlı, ödül töreni öncesi Kızılay'ın yardım faaliyetlerinin sergilendiği stantları gezdi. Müge Anlı, geçtiğimiz yıl Türk Kızılayı'nın özel eğitim ve sevgi bohçası projelerine de destek vererek rekor bağışta bulunulmasını sağlamıştı. Bu yıl yeniden Kızılay'ın yeni projesine destek için stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicilerine 'MÜGE' yazıp 2868'e sms atarak 10 TL bağışta bulunun diyerek destek olmak için çağrı yaptı, ilk sms'i de Kızılay'a kendisi attı. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicisi adeta yarıştı.

İyilik için yarışalım diyen Müge Anlı izleyicisi, kısa mesajla bağış seferberliğini başlatarak bir kez daha yürekten destek verdi ve kısa sürede '108 bin 263 sms'le, '1 Milyon 82 bin 630 lira' rekor bağış toplandı. Bu rekor bağışla Müge Anlı ve izleyicisine altın madalya verildi. Altın Madalyayı ise Anlı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti.




CANLI YAYIN