''Edho'ya iki efsane oyuncu katılıyor!''

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
''Edho'ya iki efsane oyuncu katılıyor!''

Raci Şaşmaz'ın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı atv'nin sevilen dizisi "Eşkıya Dünya'ya Hükümdar Olmaz"ın kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Bu hafta yayınlanacak bölümle ekibe katılacak olan Olgun Şimşek (Yaşar) ve Birol Ünel (Teoman) senaryoya yeni bir soluk getirecek. İlk bölümünden itibaren hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarı yakalayan dizide Olgun Şimşek yetimhanede yetişmiş, sokağın dilini iyi bilen tehlikeli bir adamı canlandıracak. Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra, kirli hayatından arınması için Türkiye'ye gönderilen Teoman karakterini ise Birol Ünel canlandıracak. Olgun Şimşek ve Birol Ünel, yeni karakteriyle de fenomen olacak gibi görünüyor.

Dizi kadrosuna katılan isimlerin karakter analizi şöyle;

Teoman Yıldıran / Birol Ünel

Yıllarca yurtdışında yaşadıktan sonra, kirli hayatından arınması için devletle bağlantıları olan abisi tarafından Türkiye'ye gönderilir. Onu eski tanıyanlar kafasının yerinde olduğu bir ana neredeyse tanık olmamıştır. Amacı yeni bir sayfa açmak gibi görünse de gelir gelmez masaya oturmak istemesi abisinin üzerindeki tesirinin kanıtıdır. Eli kolu uzun, istediğini almanın yollarını bilen, iş bitirici, tehlikeli bir adamdır. Bu özellikleri sayesinde masaya kazandıracakları konusunda kendine güvenir. Zamanında Ceylan ile evlenmeyi çok istemiş, yıllar geçmesine rağmen bu arzusundan vazgeçmemiştir.

Yaşar Kimsesiz / Olgun Şimşek

Büyüdüğü yetimhanede ona verilen kimsesiz soyadıyla nam yapmış biri olsa da o kadar yalnız değildir. Sokaklarda tüm çöp, hurda işi yapan adamlar O'na çalışır. Bu sayede pis işlerin kralı olmuştur. Geri dönüşüm işinde olan Yaşar'ın uzmanlık alanı ise kişisel atıkları bilgiye döndürmektir. Bu yolla topladığı bilgilerle etkilemeyeceği kimse yoktur. Yeri geldiğinde herkesi tehdit edip istediğini yaptırabilecek kadar donanımlıdır. Biraz deli, oldukça korkusuzdur. İnsanların zayıf noktalarını nasıl kullanacağını bilir.

CANLI YAYIN