Aşk ve Mavi ekibi ilk bölümü birlikte izledi

GİRİŞ TARİHİ:  01.03.2019, 11:05
Aşk ve Mavi ekibi ilk bölümü birlikte izledi

atv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezona damga vuran Aşk ve Mavi dizisi oyuncuları ve set ekibi ilk bölüm heyecanını birlikte paylaştı. Aşk ve Mavi "Tüm Kişiler"de en çok izlenen yapım olarak zirvedeki yerini yeni sezonda da sürdürdü.

Kapadokya Ürgüp'te bir araya gelen Aşk ve Mavi dizisi oyuncuları ve set ekibi, hep beraber dizinin yeni sezon ilk bölümünü izledi. Bir otelin bahçesine kurulan dev ekranda, açık hava sineması havasında ilk bölümü seyirci ile aynı anda izleyen oyuncular büyük heyecan yaşadı.

İlk izleme için bir araya gelen oyuncular ve yapım ekibinin heyecanları gözlerinden okunuyordu. Sık sık alkışlarla bölünen ve büyük beğeni alan dizinin izleme yemeğinde keyifli vakit geçiren oyuncular bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. İzlemenin sonunda oyuncular ve set ekibi Karadeniz müzik sanatçısı Gökhan Uzunali ve Yüksel Baltacı'nın müzikleriyle eğlenerek, yeni sezona merhaba dedi.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan'ın oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı paylaşıyor. Dizinin kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy gibi duayen isimlerin yanı sıra Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Derya Artemel, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Osman Karakoç, Selin Dumlugöl, Nur Yazar ve Gülderen Güler gibi başarılı isimleri yer alıyor.

Aşk ve Mavi'nin 33. Bölümünü izlemek için tıklayın

CANLI YAYIN