atv
4 Aralık 2008, Perşembe Atv Video Paylaşım | İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ
ATV İste ve İzle Video Hizmeti
Genel İzleyici
HADİ PAYLAŞALIM
2 Nisan Pazar 09:10'da
Tüm gün yayın akışı
"Dünyaya gelmek de, büyümekte zor. Annenin karnına düştüğün andan itibaren herşeyden etkilenmeye başlayacaksın. Dünyaya geldikten sonra ilerde ruh sağlığının yerinde olması için birçok şeyi doğru öğreneceksin. okul çocuğu olacaksın, başarılı olacaksın, iyi olacaksın ki genç olasın. Genç olunca işin bitmeyecek tabi. Senin için çok güzel ve heycanlı, büyümeyi öğrendiğin, kimlik oluşturduğun bu dönemi gönlünce yaşamaya çalışacaksın, onlarla anlaşamayacağından, yanlışlar yapacağından, yanlış arkadaşlar bulacağından, hatalar yapacağından korkacaklar. Sonra erişkin olacaksın. Ve erişkin olmak... Son değil yeni bir başlangıç. İş bulacaksın, para kazanacaksın, bunları yaparken stresle baş edeceksin. Arkadaşların olacak, sorunlar çıkacak, hasta olacaklar, hem kendini seveceksin hem de karşındakini affedebileceksin. çünkü neyi, niçin yaptığını anlayabileceksin. "seviyorum" dediğinde sevginin ve aşkın anlamını düşüneceksin. Evlenmek isteyeceksin, "doğru mu?" yaptığını sorgulayacaksın. Sevdiğinle aranda sorunlar çıkacak, ayrılığı, boşanmayı çğreneceksin. Unutmak, unutulmak, aldatmak, aldatılmak, kıskanmak kıskanılmak tümünün insan duyguları olduğunu görecek, bazen çaresiz kalacaksın karşılarında. Paylaşamazsan çaresizliğin artacak, paylaşırsan başetmeyi başaracaksın.
Evet yaşamak bilmek demek, yaşamak öğrenmek demek ve yaşamak öğrenilenleri yapabilmek demek, paylaşmak demek Yaşamın her adımında paylaştıkça büyünüyor. Bazen bilgileri, bazen duyguları, bazen deneyimleri, bazen de sorunları paylaşabilince doğru yaşanıyor."
O zaman "Hadi! Paylaşalım"
Prof.Dr.Bengi Semerci

PROGRAM ÖZETİ:

Bengi Semerci bu hafta Best Model Of The World Tuğçe Güder'i konuk ediyor.
Konu: Evlat edinme
Sizin bir çocuğa, kimsesiz bir çocuğun da sıcak bir yuvaya ihtiyacı var: Çözüm evlat edinme. Uygun çocuğu nerden bulabiliriz, yasal süreçler nasıl işler, çocuğa ne zaman ve nasıl söylenir.
atv.com.tr'nin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmak isteyen değerli kullanıcılar; her türlü soru, istek, öneri, beklenti, şikayet ve taleplerinizi bize ulaştırabilirsiniz.
Parmaklıklar Ardında - Bölüm 40 / Yeni Bölüm
20:00'de
Handan hastaneden çıkar çıkmaz cezaevine gelir ve eşyalarını toplamaya başlar. Niyeti...
Huysuz'la Görücü Usulü / Yeni Bölüm
22:20'de
Sunuculuğunu “Seyfi Dursunoğlu“nun, yapımcılığını ise “V YAPIM; Meltem...
Açık Kapı / Canlı
00:20'de
Ülkeyi sarsan gelişmelerin perde arkası, gündemi etkileyen olayların anlamı, siyaset ve düşünce...
Turkuvaz Medya Grubu

Atv Video Paylaşım | Atv Distribution

Copyright © 2003-2008 Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Radyo, Televizyon, Gazetecilik ve Yayıncılık A.S.
Üretim ve Tasarım

Turkuvaz Medya Dijital
BİZE ULAŞIN SABAH