Dört Yeni Baba Çocuklarıyla Beş Gün Geçirmek İçin Hazır

GİRİŞ TARİHİ:  07.10.2013, 12:57

Bu haftaki babalar; Fuat Bey, Erhan Bey, Cem Bey ve Atilla Bey eve geldikleri ilk anda çocuklarla kaynaşmak için büyük çaba sarf ediyor.

Birbirinden farklı dört baba, çocuklarıyla başbaşa…

Bu haftaki babalar; Fuat Bey, Erhan Bey, Cem Bey ve Atilla Bey eve geldikleri ilk anda çocuklarla kaynaşmak için büyük çaba sarf ediyor.

İlk görevleri alışveriş listesi hazırlamak. Ama çok zorlanıyorlar… Esas sınav ise alışveriş sırasında yaşanıyor. Çocuklar reyondaki yiyeceklere kontrolsüzce saldırınca ortalık bir anda karışıyor ve babalar ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Alış veriş listesi için ilk müdaleyi yapan "SÜPERBABA"; babaları sağlıklı besinleri de öğünlere eklemeleri konusunda uyarıyor.

Her türlü yemeği yapabileceklerini iddia eden babalar; manavdaki kişiden barbunya tarifi alınca işleri karıştırıyor ve yemeği nasıl yapacakları konusunda paniğe kapılıyorlar.

ÇOCUĞUNUZ İNAT KRİZİNE GİRERSE NE YAPMALISINIZ?

Çocuklar ilk günde babalara zor anlar yaşatınca ipler kopuyor. Erhan Bey'in oğlu Utku inat krizine giriyor ve bu duruma hemen "SÜPERBABA" yetişiyor. İnatlaşarak babasını zorlayan Utku'nun tepkiselliği konusunda babaya ikazda bulunuyor. Bu tip çocuklara kriz anında üstlerine gitmeden zaman tanınması ve sakinleşmeleri için istenilen kuralların yönlendirici talimatlar verilerek uygulanmasının doğru davranış olduğunu Erhan Bey'e belirttiyor.

Üç çocuğuyla programa katılarak büyük cesaret gösteren Fuat Bey, babalara iş bölümü konusunda isyan bayrağını çekiyor.

Atiila Bey'in ise kızı Meyra ile saç toplama konusunda başı derttedir. Meyra istekleriyle babasına bir türlü rahat vermez.

Akşam yemeği ve sofra hazırlanır. Ancak, akşam yemeği kabusa döner. Çünkü, çorbaların sıcaklığını ayarlayamayan babalar, istemeden çocuklarının ağzını yakar…

İş yoğunluğundan çocukları başıboş bırakan babaları "SÜPERBABA" kontrollü olmaları konusunda uyarıyor. Önemli olan şeyin; ev işi yaparken, masanın üzerine çıkan çocuğu fark edip onun güvenliğini sağlamak olduğunu belirten "SÜPERBABA", babaların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.


Her hafta birbirinden farklı baba ve çocukların katıldığı
"BABA PANİK YAPMA" farklı olaylarla hafta içi her gün atv'de!
CANLI YAYIN