Ferhat Cengiz ölü olarak bulundu!

GİRİŞ TARİHİ:  24.01.2014, 09:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Ocak 2014 Cuma, 09:55

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını saniye saniye açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya kaldığı yerden devam ediyor.

31 yaşındaki Ferhat Cengiz 25 Ağustos 2013 tarihinde İzmir Urla da kayboldu.


Ferhat Cengiz kaybolmadan önce; kendisine gelen telefon üzerine eşi Bahar Cengiz ile tartışıp evden çıktı. Ailesi oğullarının kaybı ile ilgili o gece görüştüğü arkadaşı ve Ferhat Cengiz'in gönül ilişkisi yaşadığı kadından şüpheleniyorlardı.

Akkum sahiline inerken görenler olduğu söylendi ancak daha sonra kendisinden hiçbir haber alınamadı. Ailesi bunun üzerine Urla Jandarma Komutanlığı'na kayıp başvurusu yaptı. 5 ay boyunca Ferhat Cengiz'den hiç haber alamadılar. 21 Ocak 2014 tarihinde anne Rukiye Cengiz Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Bir gün sonra da eşi Bahar Cengiz yayına katıldı.

İsmini açıklamak istemeyen bir kişi tarafından İzmir'den gelen ihbar üzerine kendi eşinin de bir yıldır kayıp olduğunu, bu nedenle Bozyaka Emniyet Müdürlüğü'nden arandığını ve bulunan bir cesedi teşhis etmek için oraya gittiğini söyledi. Teşhis için gittiği cesedin kendi kocasına ait çıkmadığını ancak yayında kayıp olarak aranan Ferhat Cengiz'e çok benzediğini belirtti.
CANLI YAYIN