Maç Sonuçları

Fenerbahçe, Adanaspor'u 6-0 ile geçerek ZTK'da son 16'ya kaldı!

Fenerbahçe ile Adanaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde baştan sona üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertli ekip sahadan 6-0'lık sonuçla galip ayrıldı.

Giriş: 19 Ocak 2024, Cuma 15:47

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur heyecanı Fenerbahçe Ülker Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Fenerbahçe - Adanaspor maçıyla devam etti. Ligde ve Avrupa'da yoluna devam eden Fenerbahçe, Adanaspor'u 6-0 yenerek kupada da sürprize izin vermedi. İsmail Kartal yönetiminde başarılı bir sezon geçiren sarı lacivertliler, bu sonuçla son 16 turuna kaldı.

İstanbul'da tek maçlı eleme sistemine göre oynanan Fenerbahçe - Adanaspor maçında, baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan sarı lacivertli ekip, uzun süreli sakatlığının ardından ilk maçına çıkan Lincoln Henrique'nin golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son anlarından itibaren şov yapan Michy Batshuayi karşılaşmayı 4 golle tamamladı. 39, 50, 68 ve 71'de Batshuayi'nin golleriyle farkı 5'e çıkaran Fenerbahçe'nin son golünü 81. dakikada Mert Hakan Yandaş attı.

Geçtiğimiz yılın ZTK Şampiyonu olarak çıktığı karşılaşmada rakibine büyük bir üstünlük kuran Fenerbahçe, sahadan 6-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe son 16 turuna kalırken Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

Fenerbahçe - Adanaspor ZTK 5. Tur maç özeti