Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Heyecan dolu maçlara sahne olan Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları 27-28-29 Şubat tarihlerinde oynanacak. İşte Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri...

Giriş: 12 Şubat 2024, Pazartesi 15:38 Güncelleme: 12 Şubat 2024, Pazartesi 15:42

Ziraat Türkiye Kupası heyecanında çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Son 8 takım arasında seri başı olan Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray rakiplerini buldu. Çeyrek final maçları, 27-28-29 Şubat tarihlerinde oynanacak.

ZTK çeyrek finalinde, son kupa şampiyonu Fenerbahçe'nin rakibi Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü oldu. Geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Karagümrük ile eşleşirken Beşiktaş, Konyaspor ile eşleşti. Kuranın seri başı takımlarından Başakşehir'in rakibiyse Trabzonspor oldu.

ZTK yarı final eşleşmeleri belli oldu!

Çeyrek final kuralarının çekilmesiyle birlikte yarı final eşleşmeleri de ortaya çıktı. Buna göre, Ankaragücü-Fenerbahçe maçının galibi ile Beşiktaş-Konyaspor karşılaşmasının kazananı yarı finalde karşı karşıya gelecek. Bir diğer yarı final eşleşmesi ise Trabzonspor-Başakşehir galibi ile Galatasaray-Karagümrükspor maçının galibi arasında oynanacak.