17 Temmuz 2021, Cumartesi 18:40

atv Ana Haber 8422. Bölüm

"Milletten karşılık bulamayacaklar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 projenin toplu açılış töreni için Erzurum'daydı. Sözlerinin hedefinde Millet İttifakı vardı. AK Parti'nin 19. yıldır hizmetleriyle var olduğunu da söyledi.

Saniyelerle hayat

Rize'deki sel felaketinde kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken bugün yeni görüntüler ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan felaketi yaşayan bölgelerin afet bölgesi ilan edileceğini açıkladı.

Ölüme adım adım

İstanbul Bağcılar'da Osman, Mehmet kardeşler başlarına çekiçle vurularak öldürülmüş cansız bedenleri bulunmuştu. Abi kardeş katil zanlısında 250 bin lira borç vermişti. Göktaş parayı ödemek yerine kardeşleri ortadan kaldırmak istedi...

Cinayet itirafı

Necla ve Metin Büyükşen çiftinin maskeli kişiler tarafından katledildiği olay tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Konuyu programına taşıyan Müge Anlı'da cinayeti gün yüzüne çıkarmak için iz sürmüştü. Düğümü çözense 3 yıl sonra gelen itiraf oldu...

Sokak çıkmazı

İstanbul Kartal'da sokak sakinleri mahallelerindeki bina müteahhite verilince evlerinin yolundan oldu. Çünkü müteahhit sokağın girişini kapattı. Mahalleli de isyan noktasına geldi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN