21 Eylül 2021, Salı 19:00

atv Ana Haber 8488. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

BM zirvesi öncesi dünyaya mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika'dan dünyaya seslendi. Mesajı netti. Sözleri ders niteliğindeydi. "Adil küresel düzeni savunuyoruz" dedi. New York'ta Türkevi'nin açılış törenine katıldı. Türkevi'nde İlk resmi görüşmeyi Guterres ile yaptı.

**

Sembollerin köprüsünde sona doğru

Avrupa ve Asya'yı Çanakkale Boğazı'nda ilk kez birbirine bağlayacak köprü için geri sayım başladı. 18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde tarihi bir gün yaşandı.

**

Gariplikler sergisi

Havalimanında güvenlik kapılarından belinizde kemerle bile geçmek mümkün olmuyorken kaçakçılar çok garip denemelerde bulunabiliyor. Sadece son bir ayda denetime takılanlar sergilendi. İnanılması güç manzaralar ortaya çıktı.

**

Okul müdürüne 'sahtekarlık' soruşturması

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ancak bu işi yapanlar arasında meslektaşlarını utandıracak insanlar çıkabiliyor. Üzücü iddiaların merkezinde bir okul müdürü var.

**

Stüdyoda gergin anlar…

Engelli kızı evden kaçtı. Birkaç gün sonra nikah masasına oturdu. Günler sonra büyük yüzleşme Esra Erol stüdyosunda gerçekleşti. Gergin anlar yaşandı.

**

Gurur tablomuz: Teknofest

Türkiye'nin son denemde teknolojide attığı adımlar artık başarısını kanıtladı. Bu yolda yeni neferleri heveslendirmekte önemli bir rolü olan Teknofest başladı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN