9 Ekim 2021, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8506. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"Yatırım yapan pişman olmaz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da toplu açılış töreninde konuştu. Yabancı yatırımcıları Türkiye'ye davet etti. "Pişman olmazsınız" diye seslenen Erdoğan Batı'da yaşanan enerji krizini hatırlattı. Partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda gündeminde ise ana muhalefet vardı.

**

Türkiye'de yakalandı

Almanya'dan sınır dışı edilen suç örgütü elebaşı İstanbul'da yakalandı. Çete üyelerini sosyal medyada yayınladıkları fotoğraflar yakalattı.

**

"3 kişi babama komplo kurdu"

Balıkesir'de 3 yıl önce işlenen cinayetin faili hala meçhul. Müge Anlı'nın gündeme getirdiği olayda yeni iddialar ve şüphe oklarının çevrildiği yeni isimler var.

**

Riskli kan grupları hangileri?

İngiltere'de son yapılan araştırmaya göre kan grupları ile hastalıklar arasında önemli bağlantı var. İşte avantajlı ve dezavantajlı kan grupları.

**

12 bin liraya biberon…

Mücevher fuarında kadınlar, erkekler ve çocuklar için klasik ve yenilikçi ürünler sergileniyor. Fuarın en özel ve en pahalı parçası sarı pırlantayla tasarlandı. Fiyatı 5 milyon lira. 800 TL'den 22 bin dolara kadar pırlantayla bitmiş emzikler de dikkat çeken ürünler arasında. #

**

Bu makyaj malzemeleri 'vegan'

Pek çok kozmetik ürünü yavaş yavaş vegan olmaya başladı. İçeriklerinde herhangi bir hayvansal madde bulunmuyor. Peki o ürünler nasıl üretiliyor? İşte yanıtı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN