13 Ekim 2021, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber 8510. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Nasıl bir harekat planlanıyor?

Mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi, dünyanın gözü yeniden Suriye'ye çevrildi. Hem Rusya hem de ABD verdikleri sözlere uymuyor. Türkiye kararlı, teröristleri bölgeden temizlemek için ne gerekiyorsa yapacak. Peki nasıl ya da kiminle?

**

Yasak ilişki cinayeti

Dün İstanbul Kadıköy'de 21 yaşındaki bir genç 42 yaşındaki adamı bıçakla öldürdü. Cinayetin altından 20 yıllık yasak aşk hikayesi çıktı. İşte adım adım o cinayet.

**

18 gündür haber alınamıyor

4 çocuk babası Selçuk Gün'den 18 gündür haber alınamıyor. Hayatından endişe eden ailesi Müge Anlı'nın konuğuydu. Şüphelendikleri isim de stüdyodaydı. Canlı yayında hakkındaki iddialara cevap verdi.

**

Kanser tedavisinde yeni umut

İngiltere'de yapılan araştırma kanserle ilgili çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Immünoterapi kokteylinin kanserli hücreleri neredeyse tamamen yok edebildiği görüldü.

**

Kaptan Kirk 90 yaşında uzayda

Efsanevi Star Trek dizisinde Kaptan Kirk karakteri ile hafızalara kazınan William Shatner uzay yolculuğuna çıktı. Uzaya çıkan en yaşlı isim oldu.

**

Emine Erdoğan turşu kurdu

İlk kez turşu kurdu ama ustalara taş çıkarttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Ankara'nın Çubuk ilçesinde kadınlarla bir araya geldi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN