27 Kasım 2021, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8555. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Cumhurbaşkanı Türkmenistan'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da önemli temaslarda bulundu. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ticaret anlaşmalarına imza attı.

**

Şehide son görev

Uzman Çavuş Savaş Dinç, sınırı yasa dışı yollarla aşmaya çalışan teröristlerce şehit edildi. Gaziantep'te ebediyete uğurlanan Dinç'in silah arkadaşları da operasyonlarını aralıksız sürdürdü.

**

Mahallelinin derdi büyük

İstanbul'un Esenler ilçesinde bir mahalleye dadanan madde bağımlıları, vatandaşları rahatsız ediyor. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor.

**

Hasret, Esra Erol'da bitti

38 yıllık hasret Esra Erol'da bitti. Servet Bey ve Havva Hanım canlı yayında kavuştu. İşte o filmlere konu olacak kadar yüreklere dokunan hikaye…

**

Tedavi için gitti, felç oldu

Diş tedavisi için gittiği hastanede yüz felci geçiren Yasemin Törü, diş doktorunu suçladı. Özel bir hastanede yapılan işlemin sonucu, genç kadını perişan etti.

**

Seslerini atv Haber duyurdu

Ankara'nın Sincan ilçesindeki isyan sonuç verdi. Her gün bir kaza haberinin geldiği kavşağa trafik ışıkları konuldu. atv Haber'in gündeme getirdiği sorunun çözülmesi herkesi sevindirdi.

**

Ayşe Sıla'nın sesini atv duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara'da yaşayan Ayşe Sıla Cengiz'in sesini duydu. 15 yaşındaki yürüme engelli genç kızın okul özlemi geride kaldı. Sesini atv Haber'de duyuran genç kız, şimdi daha mutlu.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN