7 Aralık 2021, Salı 19:00

atv Ana Haber 8565. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Türkiye ile Katar arasında 15 kritik anlaşma imzalandı! Erdoğan'ın temasları devam etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha'daki temaslarını sürdürüyor. Kritik ziyarette 15 önemli anlaşmaya imza atıldı. Katar Emiri Temim bin Hamed es-Sani ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için resmi tören düzenlendi.

Katar ile önümüzdeki yıllarda tüm ilişkilerin daha da gelişeceğini vurgulayan Erdoğan, Körfez ülkeleriyle temasların artacağına dair sinyaller verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'daki Türk askerini de ziyaret etti.

**

2022 yılı asgari ücreti ne kadar olacak? Asgari ücret zammı bekleyenler ne diyor?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2022 yılı için asgari ücretini belirlemek için ikinci kez toplandı. Toplantının ardından konuşan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay "İnsanların mutlu olacağı bir rakama imza atmak istiyoruz" dedi.

Asgari ücret kaç TL olacak sorusu cevabını ararken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuyla ilgili kurmaylarıyla görüştü. Milyonlarca işçinin gözü kulağı 2022 asgari ücret zammına çevrilirken, komisyon 3.850 TL üzerinde duruyor.

**

Beyoğlu, silah sesleriyle irkildi! Araçla ilerleyen iki kişiyi kurşun yağmuruna tuttu

İstanbul Beyoğlu'nda araçla ilerleyen iki kişi silahlı saldırıya uğradı. Trafik ışıklarında pusu kuran saldırgan, hemen hemen bir şarjörü araçtakilerin üzerine boşalttı. Saldırıda yaralananlar, olay yerinden 2 kilometre uzaktaki polis kontrol noktasına sığındı. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından mağdurlar, saldırganlarla ilgili tek bir açıklama dahi yapamadı. Saldırıda yaralanan iki kişinin yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi devam ederken polis, saldırganın izini arıyor.

**

İSKİ mi sorumlu, müteahhit mi? Evden çıkan lağım suyu Fatma Baş'ı çileden çıkardı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Fatma Baş'ın en büyük isteği 32 yıllık evinin yenilenmesiydi. Hayallerindeki daireye kavuşmak isteyen Fatma Teyze bir müteahhitle anlaştı. Fatma Baş'ın hayalleri bu anlaşmayla gerçek olmadı. Yaşlı kadının yeni evinin duvarlarından akan lağım suyu herkesi şaşırttı.

**

Fatma Kaymaz hamile!

Esra Erol canlı yayınında, çocuğu aldırmak istediğini söyledi

Esra Erol'da milyonları etkileyen bir hikayeye dönüşen Fatma Kaymaz ile gelişmeler yine izleyenlerin gözlerini doldurdu. Ahmet Kaymaz ile evlendikten sonra bir türlü istediği gibi hayat süremeyen Fatma, annesi Melahat Oruç ile birlikte soluğu Esra Erol'da aldı. Ahmet Kaymaz, hakkındaki korkunç iddialara cevap dahi veremedi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN