8 Aralık 2021, Çarşamba 19:00

atv Ana Haber 8566. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

"İbret vesikası"

Erdoğan'dan stokçulara uyarı

Kavala, Demirtaş, yüksek faiz, döviz kuru… Erdoğan'dan Katar dönüşü önemli sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yüksek faize karşı olduğunu tekrarlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur ataklarını tersine çevireceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı, stokçuları bir kez daha uyardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken el hareketini de eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tam bir ibret vesikası. Kasetle gelen bir adam olarak yerini bu şekilde mi koruyacaksın?" sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Avrupa Birliği'nin Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili kararlarını tanımıyoruz" dedi. Terörle mücadele konusunda atılan adımları hatırlatan Erdoğan, ABD'nin YPG konusundaki tavrını eleştirdi.

**

Yanlışlıkla onu öldürdüler

Zanlı otomobilleri karıştırdı! Yunus Emre Duman yanlışlıkla ölüme gitti

21 yaşındaki Yunus Emre Duman'ın ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırının sebebi dudak uçuklattı. Katil zanlısı polise verdiği ifade de aracı husumetlisinin arabası sandığını söyledi. Zanlının ifadesine göre Duman, yanlışlıkla ölüme gitti.

Acılı anne, oğlunun ölümünün ardından gözyaşı dökerken 21 yaşındaki oğlunu toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadı.

**

Doğum günü, ölüm günü oldu! Davut Can Duman hayatını kaybetti

Doğum günü kutlamasından dönen Davut Can Duman, 22 yaşına girdiği gün yaşamını yitirdi. Bursa'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Duman'ın son görüntüleri yürek burktu. #atvhaber #haber #gündem

İddiaya göre aşırı hız nedeniyle yaşanan kazada Davut Can Duman'ın üç arkadaşı da yaralandı.

**

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makas koleksiyonu atv Haber'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın makas koleksiyonunu atv Haber görüntüledi. Başbakanlık yıllarından itibaren açılışlarda kullandığı tüm makasları saklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel koleksiyonu büyük ilgi çekti. Tarihe tanıklık eden makasların sayısı her geçen gün artıyor.

**

Sivilce için çözüm bulundu! Karnabahar ve brokoli sivilceye çare oldu

Brokoli ve karnabaharın sivilcelere iyi geldiği ortaya çıktı. Türk bilim adamlarının tesadüfen ortaya çıkardığı buluş, sivilceye çare oldu.

Ocakta unutulan bir yemeğin buharlaşan suyunun pekmez kıvamında bir ürün bıraktığını dile getiren Cihat Dündar, ortaya çıkan maddenin sivilceye iyi geldiğini anlattı.

**

Emine Karayılan, tarihi eser vaadine kandı! Müge Anlı'da ilginç olay...

Emine Karayılan, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 'tarihi eser' vaatlerine inanarak dolandırıcıların hedefi olduğunu söyledi. Kocasının iki aylık bebeğiyle kapının önüne koyduğu Karayılan, Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Emine Karayılan'ın tarihi eser ile zengin olma hayali suya düşerken evliliği de tehlikeye girdi.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN