9 Ocak 2022, Pazar 19:00

atv Ana Haber 8598. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Akçakale sınırında hain saldırı: 3 asker şehit oldu

Akçakale – Şanlıurfa sınır hattındaki hain saldırıda üç asker şehit oldu. PKK/PYD'li teröristlerin saldırısında şehit olan Teğmen Murat Alyakut, Onbaşı Enes Koç ve Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar memleketlerinde toprağa verildi. Şehitler, gözyaşı ve dualarla uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ailelere taziye dileklerini iletirken şehitlerin silah arkadaşları da operasyonlarını aralıksız sürdürdü.

Kar geliyor… Sıcaklıklar 10 – 15 derece düşecek! İstanbul'a ne zaman kar yağacak?

Beklenen kar geliyor. Haftalardır mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, önümüzdeki haftanın ortalarından itibaren hızla düşecek. Uzmanlar, İstanbul'da Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağını duyurdu.

Otoyolda eşkıyalık! Bagajdan beyzbol sopasını çıkardı ve sonrası görenleri dehşete düşürdü

TEM Otoyolu'ndaki eşkıyalık kameralara yansıdı. Ticari taksi şoförü, yolun ortasında aniden durarak bagajdan çıkardığı beyzbol sopasıyla terör estirdi. Öfkeli taksicinin hedefindeki aracın içindekiler büyük bir korku yaşayarak kaçmaya çalıştı. Taksici, aracın camını kırarken şoförü tartakladı. Yaşananların ardından konu yargıya taşındı.

Yıllar sonra mezar açıldı ve gerçek ortaya çıktı! İş adamının öz oğlu çıktı

Bursa'da yaşayan Tülay Korkmazer, oğlu Hakan Yılmaz'a yıllar sonra önemli bir itirafta bulundu. Ciddi bir ameliyata girmek üzere olan Korkmazer, oğlunun babasının iş adamı Ahmet Necati Yılmaz olduğunu söyledi. Annesinin iddiasının ardından şaşkına dönen Hakan Yılmaz, o iddianın peşine düştü. Hayatının şokunu yaşayan Yılmaz, yapılan DNA testinin ardından gerçek babasının Ahmet Necati Yılmaz olduğunu öğrendi.

Bağırsak terapisi nedir? Akasya ağacından yapılan reçine ne işe yarar? İşte yanıtı…

Bağırsaklara kaçan toksinler birçok hastalığın sebebi olabiliyor. Vücutta, 'İkinci beyin' olarak tabir edilen bağırsaklar için özel bir terapi geliştirildi. İstanbul Gedik Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim görevlilerinden Dr. Erdem Tezcan'ın önerileri neler? Akasya ağacından özel reçine ne işe yarıyor?

Pompalı tüfekle yanlış dükkana saldırdı! Korku dolu anlar kameralara takıldı

İstanbul Beyoğlu'nda bir dükkan, silahlı saldırganın hedefi oldu. Saldırının ardından ortaya çıkan detay ise herkesi şoke etti. Saldırganın, yanlış dükkanı hedef aldığı ortaya çıktı. Hasmının çalıştığı iş yerini gözüne kestiren pompalı tüfekli saldırganın rahatlığı da kameralara yansıdı. Kısa sürede yakalanan saldırgan gözaltına alındı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN