14 Mayıs 2022, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8723. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Kahraman askere veda

Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonunda görev yapan 24 yaşındaki Sözleşmeli Er Selman Güler, PKK'lı teröristlerin tuzak olarak yerleştirdiği bombanın patlamasıyla şehit düştü. Kahraman askerimiz memleketi Gümüşhane'den dualarla uğurlandı..

Rize'de tarihi gün

Dünyada deniz üzerine yapılan beş havalimanından biri olan Rize-Artvin Havalimanı görkemli bir törenle açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği törene Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kurmayları da eşlik etti... Erdoğan, Karadenizlilere yaş çay alım fiyatları ile ilgili de bir müjde verdi.

ÖZEL HABER- İki bina tek duvar!

İstanbul Şişli'de akıllara durgunluk getiren bir olay yaşandı. Bitişik halde olan binalardan biri yıkıldı, diğer binanın odaları duvarsız kaldı.

Uzlaşmaya gelip, kavga ettiler

Esra Erol'da kocasından şiddet gördüğü iddiasıyla programa katılan Songül Hanım, canlı yayında çileden çıktı. Herkes bu çiftin ayrılacağını düşünürken çok şaşırtan gelişmeler yaşandı.

ÖZEL HABER-Savaş çıktı, engelli sporcular kaldı

Ukraynalı engelli sporcular Türkiye'ye geldiktan tam bir hafta sonra ülkelerinde savaş çıkmıştı. O sporcular ülkelerine dönemedi, Ukrayna Paralimpik yüzme takımına Kasımpaşa Spor Kulübü kucak açtı.

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN