18 Haziran 2022, Cumartesi 19:00

atv Ana Haber 8758. Bölüm

Hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışı...

Miçotakis'ten geri adım

Türkiye'ye karşı provokatif söylemleri son dönemde artan Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamalarının ardından tansiyonu düşürmek zorunda kaldı. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne yaptığı ziyaret sonrası sert ifadelerin yerini daha yumuşak ifadeler aldı. Öyle ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "İletişim kanallarını hep açık tutmalıyız" mesajı gönderdi.

**

Biden bisikletten düştü

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, dün eşiyle 49'uncu evlilik yıldönümlerini kutlamıştı. Bugünse evinin etrafında bisiklete binerken, ufak bir kaza geçirdi ve bisikletten düştü. İşte o anlar…

**

"Naif müdahale"

Dünya'nın hemen her yerinde çevrecilerin çeşitli eylemlerini görüyoruz. Kimi zaman, bir fabrika bacasına, kimi zaman bir gemiye, kimi zamansa atık tesisine zincirleyerek, seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Bu seferki eylemleri ise; İtalya'da, bir yolu kapatmak oldu. Ancak trafik yoğunlaştıkça, sürücülerin sinirleri gerildi ve sonra bakın nasıl bir durum ortaya çıktı.

**

Rezalet içine rezalet

Esra Erol'dan yardım isteyen bu defa gözü yaşlı bir adamdı. Bir süre önce cezaevinden çıkmış, eşinin, onu terk ederek, bir başkasıyla düğün yaptığını öğrenmişti. Bir çocuk babası adam, "Çocuğumu bile göstermiyorlar" diyerek isyan etti. Suçlamanın odağındaki kişiler, canlı yayında yüzleşti. Üstelik, aldatılan ve terk edilen sadece Mustafa İlbeyli değildi.

**

ÖZEL HABER – Korku duvarı

Ankara'da, birkaç gün önce etkili olan şiddetli yağış birçok noktada yıkıma neden oldu. İşte Keçiören de o bölgelerden biri. Bir istinat duvarında yarık oluştu ne var ki tehlike de hala giderilmedi. Mahalleli, diken üstünde ve gözlerine günlerdir uyku girmiyor. Çünkü; o istinat duvarı çökerse, bitişikteki dört bina da yerle bir olabilir.

**

Kahraman taksici

Can sıkıcı bir görüntü ve içinde kahramanlık barındıran öykü. Öykünün iki öznesi var. Biri, eski nişanlısının zorbalığından kaçan kadın. Diğeri ise kadını aracına alarak dövülmekten kurtaran ve belki de bugün hayatta olmasına vesile olan taksici. Gözü dönmüş saldırganlar bakın ne yaptı. Ve olay nasıl sonuçlandı.

**

Burcu Siyahkaş... Türkiye, bir çocuk annesi kadının çağrısını atv ekranlarından duymuştu. Babası tarafından kaçırılan evladı için gözyaşı döküp, yardım istemişti genç kadın. Sekiz yaşındaki Varol'un bulunması için, Esra Erol da devreye girmiş yağan ihbarlar sonrası o anne evladına kavuşmuştu. Dün karne heyecanı yaşadı anne ve oğlu. Ama Siyahkaş bir yandan da büyük bir endişe yaşıyor. Çünkü; oğlunu kaçıran baba, birkaç saatliğine görmeye gelecek. Ecel terleri döken annesi ise, yaşananların ardından şunu soruyor "Ya oğlumu geri getirmezse?"

Daha Fazla Göster ...
CANLI YAYIN