Maç Sonuçları

Galatasaray taraftarına müjde!

Sarı-kırmızılıların 'korku dolu' günleri sona erdi... Juventus'un yakın markajındaki Sneijder için dün menajeri Albers, Galatasaray yönetimiyle buluştu. Toplantı sonrası yüreklere su serpen açıklamalar geldi. Albayrak: Sneijder 4. yıldız yolunda bizimle birlikte Albers: G.Saray, Juve’ye cevabını verdi; “SATMIYORUZ”

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Ara transfer döneminde Galatasaraylıları 'uykusuz' bırakan süreç dün itibarıyla geride kaldı. İtalyan devi, Sneijder'e talip olmuş, günlerdir menajeri Guido Albers aracılığıyla Cimbom'un kapısını aşındırıyordu. Albers, Abdurahim Albayrak ve Ali Dürüst ile buluşarak Juventus'un Aslan'a yaptığı 8 milyon euro'luk teklifi iletti. Ancak daha 1.5 yıl sözleşmesi bulunan Hollandalı yıldızı 20 milyon euro'nun altına satmayı düşünmeyen sarı-kırmızılı yönetim bu öneriyi hemen reddetti.

'ARTIK KONU KAPANDI'
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak toplantı sonrası camiaya müjdeli haberi verdi. Albayrak "Juventus'un teklifini aldık ancak biz Sneijder'i satmayacağız. O da tatile çıkmadan önce 4. yıldızı takmadan bir yere gitmeyeceğinin sözünü vermişti" ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki futbolcunun menajeri Guido Albers de "Sadece Juventus ile görüştüm. Tekliflerini ilettim. G.Saray kesin bir dille Sneijder'i satmak istemediğini söyledi. Artık konu kapandı. Umuyorum ki Sneijder, Galatasaray forması ile 4. yıldızı takacak" dedi.

Sözlesme uzatma Mayıs ayında
Sneıjder'in menajeri Guido Albers ile Galatasaray yönetimi arasındaki görüsmede merak edilen konulardan biri de oyuncunun kontratının uzatılıp uzatılmayacağıydı. Sarı-kırmızılı idareciler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst bu konunun Mayıs ayında yeni seçilecek yönetimin isi oldugunu Albers'e iletti. Albers "Sezon sonu yeni yönetimle görüsüp bu konuyu karara baglayacagız" dedi.

Savaş ÇORLU