Maç Sonuçları

Aslan Balçova'yı yine yıktı

Sarı kırmızılı ekip deplasmanda 9-1 yendiği Balçova'yı Yasin, Altan(kk) ve Pandev'in golleriyle 3-1 mağlup etti. Balçova'nın golünü ise Ali Say kaydetti.

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Aslan as oyuncularla sahaya çıksa da Muslera'nın takımın her şeyi olduğu daha ilk pozisyonda belgelendi. 13. dakikada Yekta-Tarık ikilisinin durduramadığı Balçova'dan Ali Say'ın çaprazdan çektiği şut, Eray kolunu kaldırana kadar ağlara gitti: 0-1. Yekta ve Telles'le direklere takılan Cimbom'da Sneijder'in gollük asistlerini harcayan Yasin, 34'te uzaktan ağları buldu: 1-1. Maçın 60. dakikasında Sneijder'le ver-kaç yapan Tarık sıfıra iner inmez yerden içeri kesti, rakibi Altan'a çarpan top kaleye gitti: 2-1. 66'da Tarık penaltıyı aldı ama atışı kullanan Melo topu kaleciye nişanladı. 74'te Telles ortayı kesti, iyi yükselen Pandev maçı bitirdi: 3-1.

YASİN'DEN SİFTAH
Kupada 9-1 biten Balçova maçına 5 asistiyle damgasını vuran Yasin Öztekin, TT Arena'da da İzmir ekibini boş geçmedi. Yasin sarı-kırmızılı formayla ilk resmi golünü Balçova'ya attı. Hamza Hamzaoğlu da Balçova maçında sağ bekte Tarık Çamdal'ı denedi. Ancak Tarık, golde kademeye giremedi ve teknik heyetin tepkisini çekti.

GOLÜ ATTI, ÇIKTI
Türkiye Kupası'nda 5 kez ile Galatasaray'ın en skorer ismi olan Pandev dün Balçova'nın fişini çeken gole imza attı. 74'te ağları havalandıran Pandev hemen 1 dakika sonra yerini Emre Çolak'a bıraktı.