Maç Sonuçları

Sneijder tribünleri selamladı

Sneijder, usta işi frikik golü sonrası takım arkadaşları tarafından yere düşürülerek tekme ve tokatlarla kibarca tebrik edildi...

Giriş: 02 Nisan 2019, Salı 22:54
Bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve dün Türkiye Kupası'nda da frikik golü atan Sneijder'e takım arkadaşları acımadı. Gol sonrası Galatasaraylı futbolcular Hollandalıya koşarak önce yere düşürdüler, ardından da yıldız oyuncuyu şakayla tekmelediler. Arkadaşlarının arasından güçlükle çıkabilen Sneijder tribünleri selamladı. Hamza Hamzaoğlu ise, 85. dakikada yıldız futbolcusunu oyundan çıkararak tribünlere alkışlattı. Öte yandan Sabri'nin düşürülmesiyle Galatasaray'ın kazandığı penaltıda taraftarlar "Muslera" diyerek tempo tuttular. Ama rakiplerine saygısızlık olacağını düşünen teknik heyet Uruguaylı eldivenin atışı kullanmasına izin vermedi ve penaltıyı Selçuk gole çevirdi.

SEMİH'TEN REYİZ'E VEFA
Sabri'nin muhteşem golü sonrası takım arkadaşları yanına koşarak kendisini tebrik etti. Sarıoğlu gibi Galatasaray altyapısından yetişen Semih Kaya ise dizinin üstüne koyduğu Sabri'nin kramponunu parlatarak Reyiz lakaplı eski kaptanını onore etti.